forside

fredag 6. mai 2011

Påskebilder! Bedre sent enn aldri... :o)

Bonsoir mes amis. ;o)

Ja her går det lenge mellom hvert innlegg gitt. Har rett og slett ikke hatt ork til å blogge så mye i det siste. Men tar det når jeg har tid og ork, så sånn får det desverre bli litt fremover folkens.
Her kommer det noen bilder fra påsken i værtfall. ;o)Plantet masse flotte påskeliljer i Simone urnen min som er kjøpt hos Nina i Paradiset. ;o)
Blitt litt mer sommerlig ute ved inngangen også. Men jeg har ikke plantet ut så mye enda, litt for kaldt om nettene. Noe har det jo blitt, men det skal dere få se senere. ;o)
Har endelig fått hengt opp hylla mi jeg kjøpte i vinter. Men det skal enda mer opp på veggene her da. ;o)Litt mer påskeliljer i Green gate kopper. ;o)Noe egenprodusert!!! ;o)Ble ikke så ille væ?! Moro, neste år skal jeg lage enda flere. ;o)Litt søtt må man ha i påsken så noen cupcakes ble det jo. Jeg er så glad i å lage kaker, å ikke minst spise de!!! ;o)

Dett var dett for denne gang. Nå gleder jeg meg til å få plantet ut diverse blomster jeg har kjøpt meg i dag. Tar det i morgen tenker jeg så skal dere få se bilder etter hvert.

Ha en super helg alle sammen. ;o))))

Simone

2 kommentarer:

Hanne Margrete sa...

Hei Simone!
Jeg har savnet deg, så kjekt med et innlegg:) Masse fine påskebilder her ja! Eggene du laget var kjempefine og passer godt inn hos deg, og simoneurnene er alltid like vakre! Falt og for påskeliljer i greenegatekopp, har blitt beldig glad i kombinasjon gult og lyseblått denne påsken;)
Jeg har fått meg egen blogg siden sist, så velkommen inn til meg og!

ha en fin helg,
Klem fra Hanne:)

Alfa sa...

Heisann snuppa. Kjekt å høre fra deg igjen. Så nydelig du var pyntet til påsken da.
Gleder meg til flere utebilder, ser utrolig flott ut.
Klem