forside

torsdag 26. mai 2011

Bare ELSKER duften av vakre syriner. ;o)

Johoooo. Et lite livstegn fra country heimen igjen. ;o))

Vet ikke helt om jeg skal si, det går mot sommer jeg men....Her er det vaffal kaldt og vått om dagen. Meeeen vi venter vel i spenning på godværet ve???
Det har jo begynt å spire og gro rundt om kring i hagen her. Ikke mye blomster enda, men noe av det jeg fikk i fjor kommer faktisk opp nå gitt. ( Takk Nina) Men det fineste jeg har ute nå er jo de vakre syrinene mine som lukter så godt. Så var ute med kameraet mitt igjen å tok litt bilder av de jeg. Kan dere kjenne lukta folkens??? :o)
Måtte jo plukke med meg noen inn også, da dufter det himmelsk i hele huset flere dager etterpå.
Ny ramme er også satt opp. ;o)
Noen hvite og noen lilla, men det skal sies at de lilla har jeg stjelt hos pappa da. ;o)
Men de hvite har jeg selv i hagen. Har tatt flere avleggere av pappas lilla også, de satte jeg i fjor og nå blomstrer faktisk de også. Hadde jeg aldri trodd jeg hadde fått til. hehe :o):o)
Fine er de og. Moro å leke seg litt med kamera se. ;o)Sist så måtte jeg bare få med den fine persilla jeg plantet her forleden dag. Bruker det veldig mye til salater osv, klipper det opp å strør i salaten feks. Er noe de alltid gjør hjemme i Frankrike, men der er de også mye flinkere på å dyrke ting å bruke det til matlaging. :o)

I dag har jeg og ei venninde vært rundt om i en del forskjellige interiørbutikker, å det skal også sies at noe ble med meg hjem. ;o))) Men det skal dere få se siden.

Nattaklem til dere alle.

Simone

8 kommentarer:

Landlige Hjem sa...

Hei lille venn! ,)
Nyydelige bilder av skjønne syriner, de dufter himmelsk godt... Sommern er her, solen skinner og det er meldt langt over 20 grader - ut i det fri sier jeg bare ,)
Takk for koselige ord hos meg, så kos at du titter innom ;)) Jeg har ikke åpnet butikken ennå, men det skjer mye dag for dag ,)) Masse som skal i boks og det å velge de rette tingene er veldig spennende!
Jeg kommer tilbake med mer detaljer utover sommeren ,))
Nyt av dagen kjære du ,))
God sommerdag!!
Klemmer fra meg, Anki

MissMette sa...

Hei søte Simone ♥ en liten stund
siden sist :) Koselig å se flotte
bilder fra deg... Nydelig med
syriner - gleder meg masse til de
begynner å kommer her hos meg...
Gleder meg til å se hva du har
kjøpt :) Ønsker deg en fin, fin
kveld vider og langhelg ♥ Stor
klem fra Mette

elinAnita (eddaskreativiteter ) sa...

Ja syrinene er vakre...er stadig på tokt rundt der jeg bor og henter inn:)
ha en fin fridag
klemklem

-Mia- sa...

Hei Simone!! :-) Syriner er bare nyydelig, vi har plantet en hel hekk av det, så håper de blomstrer neste år!! :-) De blå emaljeskiltene koster 75,-kr pr stk, og du må kjøpe en for hvert tall da! :-) Du finner dem under metallskilt på nettbutikken om du skal ha! :-) Ha en super sommerdag!! KLEM

Stine sa...

Åh, nå fikk jeg en enorm trang til å plante urter! Sååå fint! Skulle så gjerne hatt en egen hage å dille med. Nærmeste jeg kommer det nå, er at jeg er med i hagegruppa i borettslaget, hoho!

Flere bilder kommer fra leiligheten, I promise! Men vi har fått vannlekkasje på kjøkkenet, så det står på vent inntil vi finner ut av hva vi må gjøre med gulvet. Håper vi slipper å rive opp alt igjen :s

Klemmer!

Hespe sa...

Hei på deg Simone!
I like så - har blitt alt for lenge siden sist jeg var innom deg. Har vært mye som har skjedd i det siste og jeg har ikke vært så flink med besøksrundene mine som jeg burde!

Skjønne bilder her hos deg, og syrinduften kan jeg nesten kjenne like gjennom skjermen her ;) Love it!!!!

Nyt en flott himmelsprett videre!!

Klem fra Hildegunn

Magdalena sa...

så skjønne bilder og vakre vakre syrinene..!
søt persilledusk!
ha det fint videre!
magny

fru Nielsen sa...

hei hei nabo :)
hrmf, syriner ja, heldig du er som har syrintre, har prøvd flere ganger på avleggere mm men nææææida, kanskje jeg skal komme til deg å plukke noen hi hi =) Flotte bilder du har tatt :) klem klem