forside

onsdag 30. mars 2011

Det er vår!!! ;o)

Bonsoir mes amis.

Oyyy som tiden går. Dette er en herlig tid, det smelter å vi hører fuglene kvitre på sitt høyeste. Dagene blir lysere og lengre, å ikke minst humøret blir jo enda bedre. ;o))

Jaja det var dagens gode ord. Som vanlig er det en stund siden jeg har vært her inne. Har nok å gjøre og tiden går. Kroppen blir bedre å humøret stiger, så en kan da ikke klage. ;o)

Her kommer det noen bilder av terrassen, de er riktignok 14 dager gamle men det gjør vel ikke noe.Mitt nyeste hus! ;o)
Synes dette var så søtt så jeg måtte bare ha det, kanskje det flytter inn noen der også? heheHar da fått dratt ut noe på terrassen.
Har sola her ute hele dagen så her er et godt sted å være. ;o)Det er ikke helt sånn her det skal være, men til å være i midten av mars så er det sånn det er enn så lenge. ;o)Har kjøpt en ny hvit hylle jeg skal sette på på veggen bak krakken der, den blå skodden skal også opp på veggen snart. Har en del planer her ute så det blir spennende å se hvordan det blir. ;o)Det har da blitt stort og fint her ute da. Fra 15 til 35 kvm er helt greit det. ;o)
Gleder meg til jeg får satt ut alt, å malt rekkverket osv.
Raptusen min har tatt seg en tur ut på egenhånd i finværet. Han er innepus nå pga riksveien forran huset. Men det går fint, om sommeren har jeg han ute i et stort bur. ;o)


Å ikke minst min kjære Baya.
Hun elsker snøen, her kan hu ligge i flere timer. Å vi gleder oss til å gjerde inn hele tomta til sommeren så hun kan løpe fritt rundt. ;o)

Jaja det var dagens lille innlegg. I morgen drar jeg ned til Sverige for å instruere litt i banekjøring, det synes jeg er moro. Er ikke mye jeg orker kjører lengre så dette er en god start på våren. Meeen lurer på om det kan bli noen kalde dager. ;o) hehe
Her snør det forresten svære kjærringer i dag, meldt regn var det da men.... Jaja, det kan vel ikke bli noe verre enn dette??? ;o)

Ønsker dere alle herlige mennesker en super helg!!!

A bientot.

Simone


6 kommentarer:

Hanne Margrete sa...

Så koselig med et innlegg fra deg igjen! Du skal jo ikke stresse med bloggen, skal jo være kjekt:)
Verandaen din er kjempefin! Veldig koselig med de stolene, og det skjønne bordet med hageredskap på. Og det nye huset ditt var kjempeskjønt!
God tur til Sverige.

Klem fra Hanne!

Mette sa...

Hei Simone
Bonne soirée à toi aussi :) – tror dette ble rett... Deilig med vår, i alle fall snart vår ;) all snøen som fikk har fått begynner i alle fall å smelte og deilig er det :) HERLIGE bilder du viser fra terrassen din, så veldig deilig ut... og kjekt med litt overbygg (ønsker meg...) Søte raptusen og Baya ser ut som de koser seg godt ღ ღ ღ Ønsker deg god tur til Sverige og god helg, stor klem fra Mette

PS! – jeg har en GIVEAWAY hos meg... hvis du vil være med :))

~ ♥ LISBETH ♥~ sa...

Himmel- den hunden er flott, altså! Superskjønn- sukk!
Herlig lite hus med hage, veldig skjønt!
Klem

Guttemamma sa...

Herlig med litt terrasseliv igjen..selvom været driver litt gjøn med oss om dagen...
klem♥

Siljes Hobbyrom sa...

Så fint du har fått det!
Gleder meg til å se det ferdig stylet :o)

Må ha en fortsatt fin uke snupp!
Stå på :))
Klem

Elisabeths idyll. sa...

Hei ;o)
Så utrolig fint du har det! Fikk lyst på terassen din, hehe ♥
Det lile huset var kjempe søtt, og kjempe kuult det bordet...Hvor har du fått tak i det??

Påskeklem Elisabeth ;o)