forside

onsdag 9. mars 2011

Nytt kjøkkenvindu!!! ;o)

Hei på dere.

Ja nå er det jammen lenge siden jeg har vært inne her. Jeg er nok litt bloggetom om dagen, pluss at jeg ikke har ork til dette. Jeg jobber nemlig ikke om dagen, men går på et treningsopplegg. Dette går på å prøve å "ordne" opp i mine nakke og ryggplager. De har bare blitt værre og værre. Har nok ødelagt meg selv litt på dette huset osv. Skal jo prøve å gjøre det meste selv, å jeg tror også at jeg er stor og sterk som en voksen kar. Å det er jeg i værtfall ikke. hehe Jeg rager ikke mer enn 1,53??? over bakken så mye har rett og slett blitt for tungt for meg. Men sånn er det når en tror og vil mestre alt som er. Er jo en slik en guttejente jeg vet dere jo.

Ja ja nok om meg, men ville bare at dere skulle vite litt om hvorfor jeg ikke er så mye her lengre. Tenker jo masse på dere, å hender jo jeg skummer igjennom deres blogger i mellom også. Så dere er så absolutt ikke glemt!!! ;o)

Her kommer det noen bilder av noe nytt hehe.Ble litt lei av disse liftene jeg da, alle har de og jeg har også en haug av de.
Så det jeg gjorde da var å rote litt i min ikke så lille gardinhaug å fant frem disse igjen. ha vel ikke brukt de på 5 år. hehe Men likert. ;o)
Har også byttet ut litt i vinduskarmen. Her er lampe fra Nina i Paradiset. Og selvfølgelig Simone urnen min som også er kjøpt hos Nina. ;o)
Blei da slettes ikke så verst synes nå jeg. ;o)

Ja jo, noe må man jo gjøre. Så det blir å flytte litt rundt på ting når en ikke har så mye nytt å blogge om. Men jeg har også lovt dere bilder av mine ferdigstilte prosjekter også, så de kommer. Lover!!!

Ha en super kveld da folkens. Så kommer jeg sterkere tilbake. ;o)

Bonsoir a tous.

Simone

14 kommentarer:

Fro (Idyll på landet...) sa...

Så koselige bilder! :)

Klem

Tone/Skrinet Antik og Kuriosa sa...

Koselige bilder Simone! Håper at det ordner seg med både rygg og nakke, ikke moro når de krangler! Stor bedrings-klem fra Tone

Alfasinteriør sa...

Kjempe fint:0). Huff..håper treningsopplegget hjelper mot dine rygg og nakke problemer.
Lykke til vennen.
Klem Alfa

Lene fra Lillehammer sa...

Flotte bilder og søte gardiner, kos med litt variasjon innimellom. Håper det ordner seg for kroppen din da. Var selv på opptreningssenter for lenge siden (tror det var i 97) pga. dårlig rygg; trening fra morgen til kveld men det gjorde godt da. Nå slet jeg i tillegg med isjasj så det har vel egentlig vært mitt største problem, uff forferdelig å tenke på hvordan det var i enkelte perioder. Men tro det eller ei, etter at jeg fødte Martinus har jeg ikke hatt isasj-smerter lenger og ingen vond rygg...........eller jo, jeg har litt dårlig rygg nå pga. operasjonen, men det retter seg vel til når jeg klarer å gå rett igje,
Okidok, lykke til og god bedring, dette går nok bra vettu!
stor klems til deg

Jennys fire vegger sa...

Håper treningsopplegget vil hjelpe deg til å bli bedre. Lykke til. :-)

Vinduet ditt ble lekkert, og gardinen var herlig annerledes! :-)

Ha en fin dag videre.
Klem Jenny

Jannes lille sted sa...

Hei Simone ☺ Kjempekoselige bilder altså! Gardinen var kjempesøt syns jeg! Og vinduet var jo bare lekkert.
Aldeles nyydelige bilder av kjøkkenet ditt under her! Så koselig og fint!! Imponert!

Lykke til på treningsopplegg. Håper det blir litt orden på rygg og nakke! Ikke gøy å slite med det problemet. Så gøy å lese at du ikke er av det høyeste slaget du heller. Jeg rager akkurat like langt over bakken som deg! haha ☺

Ha en super dag
Klem Janne Merethe

Milla`s interiør sa...

For et koselig vindu:) her er det nok idyllisk å både titte inn og titte ut:) har selv en slik lampe, kjempe fin:)
ønsker deg en riktig god helg, og masse god bedring!!
klem

Villasol sa...

Så koselig det ble i vinduet ditt. Håper nakken/armer blir bedre etterhvert. Slik er det med oss som skal klare alt selv. :)
Tusen takk for koselig kommentar hos meg. Den tv benken har vi laget selv av limtreplater, og klokken er kjøpt på Bruktboka på Gjøvik. En butikk som jeg elsker. De har så mye fint der.

Ha en fin lørdags kveld!
Klem Ingunn

Anette Willemine sa...

For et koselig vindu. Kjøkkenet ditt er jo bare lekkert!

Ønsker deg en deilig søndag!

Klem,
AW

Anonym sa...

Hei hei :)

Lekkert kjøkken og fint vindu :)

Jeg lurer på hvordan farge du har på veggene i kjøkkenet og på vinduskarmene, om du vil røpe det ?!! :) Ser også at du har brukt høy glans ? syntes det var kjempe fint. Å vi planlegger "nytt" kjøkken å vurderer farger..Å ditt var bare nydelig :)

Hilsen Lene

Ragnhild sa...

Hei! Kanskje jeg kan komme en tur til deg til uka?

Villa chic sa...

Hei :)
Kjøkkenvinduet ditt ble kjempefint:-) Så leit at du har plager med nakke og rygg da - håper du blir bedre snart......!
Klem Hanne :)

nadine sa...

very nice ! Hello de France

Anonym sa...

I min ferd rundt på nett kom jeg over bloggen din. Søkte på kjøkken vips kom dette opp. Dritlekre gardiner var det jeg egentlig skulle si;)
mvh Anneli