forside

mandag 7. juni 2010

Et hjertelig hjem :o))

Ja en kan jo nesten si det. Her i heimen er det hjerter både her og der. Jeg er veldig glad i både hjerter og engler, så det kan jeg ikke få nok av her nei. ;o)Se hva Raptusen min har fått. Skal si han er i det romantiske hjørnet når han spiser fra disse søte skålene ja. ;o)En litt shabby hylle er på plass i kjøket. ;o)
Har igjen litt maling av lister ja, så dere får bare se bort i fra det. heheLitt hjerte til mor også. Dette hjertet er til å ha kort el lign i. ;o)
Synes det ble litt koselig jeg, forandring fryder. ;o)Å se hva jeg har fått av Nina da, den lå oppi den store pakken jeg fikk forrige uke.Boks til å ha maten i. Kjempekoselig, Baya sier takk Nina. ;o))

Da skal jeg ta noen episoder før jeg tar kvelden her. I morgen skal jeg begynne på terrassen bak huset. Gleder seg ja!!!! ;o)

Bonne nuit.

Simone

10 kommentarer:

mammaKine sa...

Så fin blogg!
Og supersøte matskåler.
Her i hus får jeg heller ikke nok av hjerter :-)

Lene fra Lillehammer sa...

Hei du, så mye flot du har kjøpt av Nina da, jo, hun har jo mye fint da og jeg har handlet litt hos henne jeg oxo, deriblant samme type knekter du har bilde av lenger nede. Jeg har enda ikke funnet plass til de men jeg regner med å bruke de til noen hyller, muligens i lyshuset, vi får sjå. Ellers var jo skapet du har hengt på kjøkkenet überlekker og matskålene likeså. Har tenkt flere ganger å kjøpe nye matskåler til Mossegutten jeg oxo men jeg har aldri liksom aldri fått somlet meg til det, pus blir litt nedprioritert, hehe.
Ønsker deg en strålende uke! Klems

Lindas hus sa...

Kjempe fine skåler! Har tenkt på å skaffe slike til gulla mine også:) Og boksen er genial spør du meg! Leste forresten artikkelen som var på trykk i Øvre, kjempe fin var den! Klem

Miss Mette sa...

Hei Simone
Kjempesøte hjerteskåler ♥ Nydelig den shabby hyllen din, Me Like!!! Og flott pyntet… Herlige og inspirerende bilder fra Frøken Fryd butikken… å, så kjekt det hadde vært å ha noe slikt å stikke innom å titte… og kanskje kjøpe med seg noe hjem *sukk* Ønsker deg en fortsatt fin uke, klem fra Mette

~ ♥ LISBETH ♥~ sa...

Hei på deg !

Så søte matskåler, veldig fine!
Jepp, de fleste har det travelt for tiden, særlig når solen viser seg, da skal jo alt unnagjøres. Løper som et pisket skinn mellom klesvask og malerkost, hehe Men man får jo sakene unna slik at resten av sommeren kan nytes i fred og ro:) Ha en strålende dag.
Klem

Guttemamma sa...

Så gjennomført hos deg ,Simone!!

Albertines verden sa...

Heisan. Nei forrige torsdag hadde jeg tidligvakt, men denne torsdagen er jeg på plass til 19:00. Inngangspartiet ble kjempefint, og enda bedre blir det jo når du får svingt malepenselen!
Snakkes!

Hespe sa...

Skal si du har det gjennomført hjemme hos deg - til og med kjæledyrene har design varer..;o)

Strålende uke til deg!

Klem fra Hildegunn

Anita S Home and Wine sa...

Nydelig hylle med flotte detaljer.

klem Anita S

Silje sa...

Utrolig lekker hylle!!

Tapeten er fra Borge og heter "Ornament" (og et nr. som jeg ikke husker) Men jeg vet at den har gått ut av produksjon. Så eneste mulighet for å få tak i den er dersom en butikk har en rest..
Jeg kom tilfeldigvis over 3 ruller på en lokal foretning og ble fortalt dette..

Men du kan jo være heldig da! :)
Klemmer :))