forside

søndag 6. juni 2010

Time to say goodbye???

Nei det er så absolutt ikke det... Men sangen er jo bare så fin... hehe ;o)))
Har hatt noen dagers bloggepause her, har rett og slett drivi med for mye. Det har blitt 13-14 timers arbeidsdager hver dag. Har så alt for mye å gjøre nå. Ting skal bli ferdig og ordnet. Så da har jeg heller prioritert det. Men regner med dere bloggere skjønner det, dere vet jo hvor lang tid dette bloggegreiene tar. hehe

I kveld skal dere få se noen kjappe bilder fra den nye terrassen på forsiden av huset. Ikke helt ferdig her enda heller, men nå klarte jeg ikke å vente lenger med å vise dere det. ;o)
Har også fått min stor bestilling fra min favoritt berte Nina i dag også. Så da har jeg dandert å satt ut de nye tingene. ;o)Har begynt å bli fint her ute nå se, fått opp litt blomster og stæsj. ;o)
Noe som har bodd inne får nå bo litt her ute. ;o)
Se bort fra de stygge røde veggene mine, de skal males hvite snart!!! hehe, men får liksom ikke gjort alt på en gang heller. ;o)Synes det har blitt svært så koselig her inne i kroken min jeg. Har bare hatt på visir på den nye veggen bak der, derfor har den en annen farge enn de andre. ;o)
Se også de fine hylle knektene jeg har hengt opp på hver side. Fine å henge stæsj i. heheHer er den knalltøffe urnen jeg kjøpte av Nina, Simone urnen som hun kaller den. ;o)
"Fugleburet" har også kommet på plass med en søt liten blomst i. Og dette café settet skal jeg male hvitt, å shabbe litt på en dag jeg får sånn ca 5 min til overs. ;o)Her er den fine zink vasen/vasken fra Nina oppe på veggen å. Skal strax ut å kjøpe mer blomster så det blir litt mer koselig her. ;o)
Ja jeg ser pæra i midten har gått her, men en kan jo ikke huske på alt heller vel???Before.
Litt forskjell kan du si. ;o) Det eneste som er nytt her på bildet er jo den hvite døra, før var det en kjempe stygg gammel grønn dør der. hehe Jeg likte heller ikke den muren der så valgte å bygge den inn i stedet.
Det ble uansett utrolig deilig å få litt tak over her, for ikke å snakke om nytt gulv. ;o))Dette er fra den andre siden. Her var det vel egentlig et ganske så nytt rekkverk, men reiv det også jeg. Skal ha mye finere rekkverk med kryss i her. ;o)

Nei nå er det kvelden her. Har masse å gjøre i morgen. Må også en tur ned å se på gutta kjøre litt road racing også. Klarer liksom ikke helt å løsrive meg fra denna racinga. ;o)

Bonne nuit mes amis.

Simone

13 kommentarer:

Beate i Husets Hjerte sa...

Så fint det blir..gøy å komme i orden!

My home is my Castle - by Kari sa...

Ble nesten nervøs av overskriften di ;)
Herlige bilder som alltid hos deg :)

Ha en fin dag
Klem,Kari

Villasol sa...

Så fint det blir. Tiden er knapp når man driver og pusser opp. Rekker liksom ikkenoe mer. Blir ivrig og pluttselig er dagen over.
Kjempefint ble det.

Ha en fin søndag!

Klem Ingunn

sylvia sa...

kjempe fint du har det der i din ute krok,
deilig å ordne å stæsje litt rundt seg.
skal si du har masse på gang her,
ang kryss på veranda,lag dem så små at barn ikke kan falle eller krabbe igjennom,eller sett plexiglass på innsiden.ser ikke om det er høyt ned hos deg,men en ting å tenke på.
vakkert med kryss,men kan være falig..
ønsker deg en nydelig søndag i ditt herlige hjem vennen.
klem fra sylvia

Hespe sa...

Duuuu, må ikke skremme oss sånn da...;o)

Så flott det har blitt på terrassen din - og enda er du ikke ferdig..! Skjønn krok med masse herlig stæsj, akkurat slik jeg liker det...;o)

Ha en strålende flott søndag!

Klem fra Hildegunn

lisje astrid's husblogg sa...

Å WOOOOOOOOW!!!!
Så utruleg vakkert du har gjordt det Simone!
Masse vakkert Herleg samansett!
FLINKE DEG♥

Fantastisk forvandling!
Har studer nøye med stort bilde kvar ein einaste detalj!
Tusen takk♥

Kos deg i din vakre heim♥

God søndag med håp om sol og glede:)

Klem frå Astrid♥

Fru Rosa sa...

Så flott du har ordnet det:)) Tror jeg må få rompa inn i bilen og kjøre meg en tur innom Nina snart:)) Kjøpe meg ei simone urne:))

Heidi sa...

Så koselig du har ordnet til. Her er masse inspirasjon til å gyve på selv..
Ha en strålende søndag. Det er jo bare nydelig ute nå.

-)

Silje sa...

KJEMPE FINT!! Så masse flott du har pyntet med!! Åh, skulle nesten til å si at jeg ble rørt her, hihi, ikke langt fra hvertfall :P

Ha en herlig kveld!
Klem

H elle K sa...

Dette blir fint. Lykke til videre med alle dine prosjekter.
klem kristin

Lynetmor sa...

Hei, så fin terassen din blir :-) Ha en fin kveld :-)

purglede sa...

Oi så fint det blir hos deg, spennende å følge deg videre.
Kikker innom igjen jeg ...:O)

God uke til deg:)

Fossestua sa...

Lekkert! Alt sammen! Untatt det "before" bildet:) Det var direkte dystert "grøss". Gleder meg til å se hvordan huset ditt blir når det blir malt, blir sikkert kjempefint:)
Klem fra Lise