forside

tirsdag 8. juni 2010

Velkommen inn...

... i mine kjøkkenskap. hehe Neida, skal da ikke vise dere alle mine rotete kjøkkenskap, men har lyst å vise dere noe. ;o)
Har hatt litt tid til overs i dag så da passet jeg på å rydde litt i skapene. Har også fått inn noe nytt der. ;o))Her har det nemlig kommet inn en del rosa ting. ;o)Har begynt å samle på Green Gate sine ting, de har bare så mye fint i kolleksjonen sin. ;o)
Dette stettefatet er jeg så glad i. Pressglass går aldri av moten. ;o)Her har jeg endelig fått på plass bakebollen fra Nina. Pluss noen nye rosa kopper. Er de ikke søte??? Disse skal jeg også begynne å samle på. ;o) Disse kjøper jeg på Frøken Fryd, en koselig liten interiørbutikk her ute. Se litt tilbake på bloggen min for omtale av den. ;o)

Ellers går det i hunder her. Nå har desverre regnet kommet hit å hele gårdsplassen min ser ut som et gjørmehull. hehe Men det var vel bra med litt regn nå etter så mange uker med knall vær. Da begynner det kanskje å gro litt her også. ;o)

Da får dere alle ha en riktig god kveld.

Simone

9 kommentarer:

Beate i Husets Hjerte sa...

Så koselige ting du har i skapet ditt! GG er herlig. Var på Dorothea idag og kjøpte tekanne og et par kopper..bare såå søtt! Ha en fin kveld videre!

Fossestua sa...

Greit å ha det ryddig i glass-skap i hvertfall:):)
De koppene dine likte jeg kjempegodt.
Klem fra Lise

tove sa...

Hei hei
Så mye lekkert i skapet ditt. De koppene var kjempesøte.
Ha en fin dag
Klem tove

H elle K sa...

Så flotte ting i skapet ditt. Takk for koselig melding, ja, det er åpent her i helgen. Velkommen skal du være. Ha en fin dag.
Klem Kristin

Christine C sa...

Så mange fine ting du har i skapet ditt. De rosa koppene var skjønne :-))

Ha en flott onsdag!

Anita sa...

Så fine bilder du viser :)
Jeg er så glad i pasteller, spesielt rosa og blå!
Blir også kjempefint på terrassen din...Stor forandring :)
Ha en nydelig dag!
Klem Anita

Fru Glitters Hus sa...

Nydelig. Dette var bare helt rå lekkert. Koselig med rosa nå på sommeren,

Ha en fin dag.

Guttemamma sa...

Masse fint du har i skapene!! Jeg skal rundvaske kjøkkenet de to første feriedagene mine...blir godt å få det gjort:-)
klem

Nina i Paradiset sa...

Innmari koselig å se bilder av tingene jeg har sendt deg i sitt nye hjem!
Føler meg litt mer "ovenpå" i dag, for jeg fikk pakket varer til kl 2 i natt, så jeg er litt mer ajour. Bare så synd at flere ikke har satt seg inn i hva ting koster å sende, for har fått en haug bestillinger på ting som koster 59,- og portoen kommer på 47,- Syns liksom det blir en dyr vare....


Det blir utrolig fint hjemme hos deg nå, og det nye skapet var bare rålekkert! Koppen var også skikkelig søt, og kunne ha tenkt meg mer i den stilen når jeg får bedre plass. Har tusenvis av ideer til nybutikken!! ;) Og heldigvis er handymannen også temmelig gira nå, når han ser hvor mange som kommer hit!