forside

torsdag 15. april 2010

Å det blei jaggu en tur til...

Hehe...Er jo så veldig tidlig hjemme fra jobb om dagen så jeg har jo bare såååå mye tid til overs for tiden. Så tok meg en runde til jeg da, denne gang til Dorothea på Vinterbro. En knallfin butikk med masse fine varer fra de fleste leverandører. Kan jo nevne noen, Chic Antique, Lene Bjerre, Miljøgården, Green Gate, Durance, Jeanne d`Arc Living, Sia, Nordal, Villa Collection, IB Laursen, Mathilde M mfl. De har også masse fine og søte klær, men det er ikke helt meg da, så det får være med interiøret. ;o)
Her kommer det noen bilder fra denne flotte butikken som har det meste.Det er en rimelig stor butikk dette, men de har faktisk klart å gjort det veldig så koselig allikevel. ;o)
De har masse fine utemøbler og hageting der også. En kan bare gå og drømme. ;o)Her er det mye fint ja. ;o)De får nyheter hver dag. ;o)De har veldig mye fine store møbler også. ;o)En del shabby chic også. ;o)Å her er den flotte skodden jeg har siklet på lenge nå. Vil ha, vil ha!!! ;o)
Masse fine glassting. ;o)Kommet en del nyheter fra Mathilde M også. Dufter godt. ;o)De hadde fått inn de dødsfine håndklene fra Jdl også, men de er bare så dyre da. :o/En kan jo bare gå seg bort i denne vakre butikken. ;o)De hadde også fått inn en ny serie med kopper og mugger å slikt. Veldig fine, men jeg liker Green Gate mer. ;o)Et godt utvalg i såper her ja. Durance er et knallgodt merke som er bra! ;o)
Denne butikken er også verdt et besøk for de som liker denne stilen. Det ligger inne på Vinterbrosenteret.

Da er det natta for oss her i huset. Det skal jobbes i morgen på huset. Skal gjøre noen endringer i interiøret også så gleder meg til det. En riktig god helg til dere alle sammen. ;o)))

Nattaklem.

Simone

5 kommentarer:

sylvia sa...

god morgen til deg.
å der er det ikke lett å veldg,så stor en butikk,
å masse fint,hadde vel ikke kommet ut av den igjen jeg,
mye vakkert,ja den skodden er jo bare lekker,men sikkert dyr.
ha en fin dag,
klem fra sylvia

Thing sa...

Ah...
Der skulle jeg vært! :)

Presious Home sa...

Jeg helt klart elsker denne butikken! og har vært der mange ganger...Veldig vanskelig å ta med seg ett par ting ut derfra...ender gjerne opp med mange fler!

Har ikke vært der på noen uker nå, og på bildene var det mye nytt så må nok ta en tur innom til uka ja...;O)

Ha en førtsatt fin kveld!

Huset på landet sa...

Det så ut til å være en flott butikk! Bør ikke gå dit med tom lommebok tror jeg... :-)
Ha en fin kveld!
Klem fra Line

magnyslillekrinkelkrok.blogspot.com sa...

sukk... dette var rene eventyrbutikken...