forside

søndag 18. april 2010

Da er terrassen historie. ;o)

God kveld mine venner.
Denne helgen her har gått så fort. Fått gjort masse her hjemme. Lista ferdig på kjøkkenet, ommøblert i stua og rivi terrassen! Ja dere hørte rett, rivi terrassen. hehe
Jeg skal jo drenere rundt huset her snart å gjøre en del med huset her. Så synes jeg ikke den terrassen jeg hadde var så fin, liten var den å. Så jeg tok med meg brekkjernet å gikk ut å reiv hele greia jeg. Så nå etter jeg har drenert skal jeg lage en dobbelt så stor og fin terrasse. ;o)
her skal dere få se noen rekkverk jeg vurderer. Blir et vanskelig valg tror jeg. heheSynes dette var ganske enkelt og greit. Bør ha noe som er rimelig tett pga Baya mi. ;o)Men dette her var veldig lekkert synes jeg. Ser ut som det er enkelt å lage å. ;o)Helt greit. ;o)Lekkert. ;o)Eller kanskje bare jeg skal ha smijerns rekkverk?! hehe ;o)Dette var jo også ganske enkelt og greit. ;o)Dette var jo litt morsomt, men tror ikke jeg skal ha det. ;o)

Nei, jeg får ta kvelden å ligge og tenke over hvordan det skal bli. Kanskje dere der ute har noen råd og tips til meg om hvor jeg kan finne bilder av noen fine terrasse rekkverk???

Jeg likte bilde nr 2 best jeg da. ;o)
Nå har jeg en vond rygg etter rivinga så blir godt å legge seg nå. Lagde en svær kjele med hjemmelagd knokelapskaus i dag også, det er saker for arbeidende berter!!! ;o)

Natti natt.

Simone5 kommentarer:

elinAnita (eddaskreativiteter ) sa...

Blir deilig med stor terasse til sommeren:)
ha en fin dag
eddaKlemmer

Beate i Husets Hjerte sa...

Hei..jeg synes rekkverket vårt er veldig pent, men det ligner på noe du allerede har bilder av. Titt innom sida mi under uterommet, så kan du se. Kan også legge inn flere bilder om du ønsker det. Stolpene er dyyre, men er rålekre. VI har fått masse kommentarer for dem. Lykke til!

Anonym sa...

Tusen takk, du har en flott blogg du også, glemte jo helt og legge igjen ett lite spor etter meg i går kveld:)
Ha en fortsatt fin dag:) og takk for følginga.

Landlige Hjem sa...

Herlig med ny terrasse og nytt rekkverk .)
Synes det var veldig lekkert det bildet som er nr 2, så ja enig med deg!:) jeg har dessverre ingen tips å gi når det gjelder fine rekkverk..
Hørtes godt ut med hjemmelaget lapskaus!! :)
Takk for koselig hilsen hos meg!! :)
Ønsker deg en herlig ny uke! .)
Klem fra meg
Anki

Silje sa...

Du er jo bare handywomen delux! :D
Gleder meg til å se resultatet!

Utrolig lekker butikk du viser bilder fra nedenfor!

Klemmer ;)