forside

mandag 1. mars 2010

Litt stæsjing i gangen.

God kveld.

I dag har jeg vært svært så flink og effektiv. Var litt lei av å se alle prosjekta mine halvferdige så jeg har malt og fuga både her og der. ;o) Gjorde litt mer på kjøket, og fikk malt et strøk til på baderommsinnredningen også. Men den må nok ha enda et strøk, så det får dere ikke se ferdig enda.
Så i dag blir det ikke stort fra meg, bare litt av gangen som fikk en liten makeover i dag. ;o)Har enda ikke fått malt noe av dette hvitt så det er som det er enda, men det funker enn så lenge. ;o) Det er i værtfall bedre her nå enn sånn det var. Lommeboka skulle nok ha vært større etter alle mine ønsker. heheHar da også fått kjøpt meg slike pærleblomster(det var vel de de het?) hehe. Men ingen bra potte å ha de i, så enn så lenge har de flyttet oppi denne. Skal en tur i morgen på Dorothea og kjøpe meg de kule potteskjulerne fra Ib Laursen med de tallene på, om de har fler igjen da.

Så med dette sier jeg god natt til dere venner. Vært en lang dag for meg i dag med oppussing og lang skitur med Baya mi. Så er det jo jobb i morgen. ;o)

Natti natt.

Simone

2 kommentarer:

sylvia sa...

god morgen Simone
vinter ferie her,deilig for skolejenta vår.
å ser ut som det er meldt sol mange dager ,å da er det topp
fint i din gang,herlig med perlelomster,det lyser vår lang vei.
ha en fin dag.
klem fra sylvia

Mitt hvite hus sa...

Syns det var råfint med det svarte mot det hvite..

Klem Kerstin