forside

lørdag 20. mars 2010

Det er helg...

Ja for noen er det jo det, men jeg må nok bruke helgen min på jobben, å jobbe hjemme her.(som vanlig det) ;o)
Har egentlig masse prosjekter jeg har tenkt ut lenge nå, men vil vente med de til jeg er ferdig med alt det andre styret her. Å i natt fikk jeg plutselig noe annet å tenke på å. :o/

Joda når jeg la meg i natt så hørt jeg plutselig drypp drypp drypp fra taket på soverommet. Det blåste og regna ute så selvfølgelig måtte noe av detta komme inn til meg...Så i litt fullt sinne for jeg opp på loftet kl 03.00 på natta å reiv vekk all isolasjon og papp! Men kunne da ikke finne ut hvor vannet kom i fra. Så jeg satte ei bøtte under å la meg godt til rette igjen passe lei for at ikke folk som legger tak kan gjøre en skikkelig jobb(det var lagt nytt tak før jeg flyttet inn).

Så i dag har kvelden gått på å kaste ut all isolasjon og fått tørket opp oppå der. Passe fortvila fortalte jeg dette til Polakken min som blei med opp for å hjelpe meg. Så sier han som han alltid pleier si : I FIX SIMONE!!! hehe Så mens jeg er på jobb i morgen skal min kjære Polakk opp på taket å ordne lekkasjen. Slettes ikke så galt å ha en egen Polakk allikevel nei. ;o)

Her kommer det noen bilder av koselige soverom som sikkert er mer tørt enn mitt! hahaIgjen den Franske landstilen. Denne gang et vakkert barnerom. ;o)En koselig liten krok på et vakkert soverom. ;o)
Dette synes jeg var så koselig da, ganske så likt mitt soverom egentlig. Men det får dere ikke se før jeg er ferdig der. ;o)Å sist, nyeste kolleksjon fra Laura Ashley. Utrolig vakre farger og stoffer. ;o)

Nei nå blei jeg jammen trøtt, så da tar jeg kvelden i mitt eget soverom. Som i dag er helt uten drypp og vann! hehe

Bonne nuit.

Simone

7 kommentarer:

H elle K sa...

Herlig innlegg. Håper du får ordnet det. Ha en fin helg,
Kristin

Huset på landet sa...

Vann på plasser der det ikke skal være, er fryktelig ergerlig! Og så kommer det sjelden i pent vær...

Godt du har fått fikset det!
God helg fra Line

Hespe sa...

Åsj, så kjedelig - håper du får orden på det!!
Takk for kjempekos tilbakemelding på innlegget mitt. Jeg bruker vannbasert Lady Interiørmaling (fikk anbefalt det). Shabbe gjør jeg etter at malingen "føles" tørr, men ikke er skikkelig gjennomherdet (2,5 - 3 timer etter maling).

Ha en flott helg!

Klem fra Hildegunn

Camilla at home sa...

Uff så kjedelig med lekkasje! Håper det ordner seg fort.

Koselige bilder til inspirasjon:)

Ha en fortsatt fin helg:)

Anitas hus sa...

Uff, det hørtes ikke noe særlig ut. Vannlekkasje er ikke noe moro. Jammen godt du har Polakken din Simone^^,)

Nydelige inspirasjonsbilder!

Ha en flott søndag.
Klem, Anita:O)

Lineca sa...

Huff. Slikt er like moro å få søvnen ødelagt av. Håper taket er tett nå da. Lekre bilder du viser. Ja er noe du alltid gjør.=)

Shabby Charm sa...

Så mange skjønne soverom du viser! Her var det masse inspirasjon.

Mange klemmer fra Maia