forside

tirsdag 23. mars 2010

En trøtt mandag!

God aften, eller bør jeg kanskje si god natt?! Ja sent ble det i værtfall. Har hatt nok en stressende helg med jobb her og på jobben. Men på søndagen så fikk jeg nå i værtfall gjort litt her i heimen. Jeg begynte å rydde ut ting fra det rommet som skal bli min walk-in-garderobe (å der var det mye greier) Stabla alt ned i kjellern, så nå er egentlig alt klart for å begynne på min kjære garderobe. Gleder meg masse til det for har ikke noe sted å ha klærne mine nå. Kasta ut alle skap da jeg var så ivrig for å få min kjære garderobe ferdig. Men det har jo ikke hatt tid til før nå. Så mitt neste prosjekt blir nok dette ja.
Bilder av det kommer etterhvert, men her er noen bilder av hvordan det kan bli. ;o)Ganske så praktisk dette her, men er det fint nok??Ikke så verst dette her heller, men liker ikke at så mye av klærne synes jeg da.


Denne er nok favoritten ja!!! Me like, delikat og ryddig. ;o)Å sist, måtte bare få vise dere dette hærlige "sko rommet" som tilhører Mariah Carey. Da snakker vi eller hva??? Den ene veggen i walk-in-garderoben min skal faktisk bli sånn tenkte jeg. ;o) hehe

Nei nå skal jeg ta kvelden å drømme om sko å garderober....haha

Bonsoir...

Simone


4 kommentarer:

sylvia sa...

godmorgen til deg.
ååå sånt skulle en ha..
nydeli,
å den sko garderoben,ja takk
klem fra sylvia

Anitas hus sa...

God morgen!!!
Akk ja, men kvinne drømmer ikke om noe sånt....
Desverre så krever det sin plass, en plass som jeg ikke har. Så da får min nye Ikea-garderobe duge, hehe.
Skulle selvfølgelig hatt både skosamlingen og skogarderoben til Mariah, men er redd for at jeg hadde slitt litt med å komme tidsnok på jobb. Det er jo n helgdagsjobb bare å vite hvilket par man skulle bruke, men pytt pytt, det hadde jo bare vært ett luksusproblem^^,)

Ha en flott dag og gleder meg til å se hva du ender opp med.
Klem, Anita:O)

Lindas hus sa...

Wow! For noen flotte walk in closet du viser! Det hadde vært drømmen dette! Jeg er nettopp ferdig med walk in closet til datteren min, i mitt hus. Men jeg kan ikke si at den ligner dette her;) Ha en strålende dag. Linda

Hespe sa...

Sukk - drømmebilder!!! Min største drøm er et stort walk in closet, med fullstendig oversikt over klær og sko...:o)

Toppers dag til deg!

Klem fra Hildegunn