forside

onsdag 23. desember 2009

Pinnekjøttlag i dag. :o)


Hei hei.
I dag har jeg hatt en fin dag. Først en tur på jobb så hadde jeg pinnekjøttlag på kvelden. Det var veldig hyggelig. Å det å kjenne duften av pinnekjøtt i hus, ja da er det jul.
Fikk noen fine blomster som dere skal få se. For i dag har det ikke blitt tid til noe særlig annet enn mat og dessert. ;o)Fikk disse fine rosa julestjernene. De har jeg sett etter lenge. Så nå er jeg så fornøyd. Må bare finne et fint sted å plassere de. Har enda ikke fått opp all julepynten så jeg får ta en røsk på det i morgen. Etter jobb, å etter Sverigetur, å etter å ha vært hos mor å hentet tre og gave. Joda har ikke fritidsproblemer jeg nei. ;o)Også fikk jeg denne fine vasen i sink med fine hyasinter i. Må finne en fin plass til denne i morgen å.

Men må jo ikke glemme at i dag fikk jeg endelig varene mine fra å jeg er bare sååå fornøyd. Så nå skal dere få se hva jeg har besst. ;o)Disse fine bokstavene fra JDL.Å denne vakre lampa i fattigmannssølv. Den skal få plass på kjøkkenet, må bare få opp rosetten som skal være over først. Håper virkelig jeg rekker det i morgen, har så lyst til å få den opp før julaften. :o)

Simone


2 kommentarer:

Anonym sa...

Fin blogg og flink jente:-)

Simones country home sa...

Hehe.
Takk for det. ;o)
Goood Jul. ;o))