forside

torsdag 24. desember 2009

Juletreet er klart!


God kveld, eller bør jeg si God natt? ;o)
Har hatt masse å gjøre i dag. Jobbet, vært hos mor å henta et flott tre og en tur i Sverige. Å der var det overraskende lite folk. Nesten så det var behagelig å gå rundt der. Men grunnen er vel at folket er opptatt med sitt. Lille julaften er jo dagen man skal pynte juletre. Jeg for min del har både pyntet tre å ellers litt rundt om kring i huset.Sånn var treet før jeg pyntet det. Hadde ingen fin juletrefot så da tok jeg denne store jernurnen i stedet. Har sett flere bruker potteskjulere og urner til å ha juletre i nå så syntes denne passet fint jeg. Var som sagt hos mor å hentet dette søte lille treet i stad. De har plantet mange trær på gårn. Å dette er en flott Edelgran.Å sånn ble det. Synes det ble riktig så koselig, men tar jo som vanlig mine bloggebilder om natta så har ikke så veldig bra lys her.
Raptus er veldig interessert i treet også.
Jeg hadde store planer om å kun ha hvitt og sølv på treet i år, men når jeg fant frem eskene med pynt så hadde jeg jo plutselig ikke noe sånt der. Å ikke har jeg råd til å bytte ut all pynten min heller. Så i år får det blir som det blir. Får handle julepynten på salg i romjulen i stedet.
Jul blir det lell. ;o)Hadde en del "gammeldags" julepynt jeg hang på treet også. Så litt nostalgisk ble det i værtfall. Kjøpte en del pynt på julemarkedet i København. Dit bør man dra en tur før jul, så utrolig koselig å gå inne på tivoliet der.Å her har vi julestrømpene til hele gjengen her. :o)Så med dette vil jeg ønske dere lesere og bloggere en riktig God Jul!!!

Simone
2 kommentarer:

liv.fredheim sa...

Så fint treet ble, syns du har pyntet det veldig bra og stilig med den "foten". Hyggelig med besøk av dere, synd det ble så kort visit.
Mor

Simones country home sa...

Hey mor.
Ja ble det ikke fint, ganske så originalt med den foten ja. hehe Måtte ta av litt i bunnen på det da. Dreiv på her til kl 06.00 i går/dag. Sliten,klarer jo ikke å få roet meg. :o/
Nå skal Baya og jeg ut i snøen.
Neste gang skal vi komme å være lengre.

Juleklem fra meg. :o))