forside

søndag 20. desember 2009

Endelig bildene av kjøkkenet før og etter!!!

God kveld.
Har det litt travelt om dagen så da blir det lite blogging. Men etter å ha gjort en hel haug med juleting i dag så tar jeg meg litt tid til dere trofaste lesere. ;o) Ja denne lystige juletid, den er alltid stress og mas. Men er det så galt alikevel? Nei, for dette gjør vi jo hvert år, å tror egentlig vi nyter stresset og styret. Men etter en lang dag er det utrolig godt å sette seg ned å se på hva en har gjort i løpet av dagen. Her har det gått i pepperkakehus,konfekt,pynting og stryking av gardiner og duker. Å selvfølgelig med en duft av jul i hele huset, kongerøkelsen brenner. ;o) Å julemusikken synger i mine ører. Kan det egentlig bli bedre?
Nå skal dere endelig få se hvordan mitt kjøkken en gang var, å hvordan det nå ser ut.Så lekkert var det en gang. Hehe
Her skal dere få se det fra forskjellige vinkler.Å her mot vinduet.Så mot stuen og gangen.Sånn ble det etter jeg reiv hele shiten. Var litt av en jobb, alt måtte jo ned og ut. Slo flisene av veggen med hammer og skrutrekker. Dro opp gulvet å reiv ut innredningen.
Her jobbes det hardt ja. ;o)Her har vi også støpt gulvet, måtte det både på kjøket og i gangen. Det var faktisk 10!?! cm forskjell her og der. Så det hella litt kan man si.
Nei, nok med de gamle bildene, nå kommer det nye kjøket. ;o) Er enda ikke helt ferdig, har igjen å male ventilatorhetta mi en gang til, å olje benkeplata mørk osv. Men det får vente til over jul, nå har jeg nok med å få det i orden til jul.Endelig et bilde i dagslys! Ikke lett å ta bra bilder når det blir så fort mørkt, å en blogger jobber best om kvelden og natta har jeg skjønnt. hehe
Fått kjøpt meg noen juleblomster, en hvit julestjerne bla. Men ønsker meg en rosa en også.Blir bedre her når jeg får oljet benkeplata å fått gjort ferdig resten.Har enda ikke fått glasshyllene som skal være inni glasskapene mine heller. De har vært utsolgt på Ikea i 6 mnd nå. Men de er lovt inn før jul så en kan jo håpe. :o)Denne er jeg litt stolt av da, ble så utrolig fin. Tenk at denne er hjemmelagd. De koster rundt 30.000,- kompl i butikken. Mens jeg slapp unna med noen hundrelapper og en Polakk! hehe
Skal ha på den sjablongen som står oppå der, men må vente til jeg får malt den et strøk til.Å se så fin murn ble. :o)Igjen min vakre nostalgiske kran og vask. Er bare så fornøyd med det.Å sist,men ikke minst.
Det er jo 4 advent i dag. Ja tiden den flyr avgårde i denne koselige førjulstid.
Da håper jeg dere fikk litt å se på i dag også. Jeg skal ta kvelden litt før kl 04.00 i dag tenkte jeg, har blitt litt sent i det siste. Har jo litt å stå i med. ;o)

Simone
5 kommentarer:

Anonym sa...

SÅ fint du får det!! Hva gjør du i julen da?? Ragnhild. www.sweetmoments.blogg.no

Lene Christins verden sa...

Åååå, så fint det blir.. Nydelig...
Juleklem fra LC

Trond sa...

Knallfint!! Så kult å bli minna på hvor ille det var først, hadde nesten glemt det.. hehe.. Jeg kommer forhåpentligvis med glasshyllene i dag da! Hvis de har fått de inn!! :-)

Nina i Paradiset sa...

Kjempefint!!
Var ikke så lækkert i utgangspunktet, nei....
;)
Likte også vasken din innmari godt! (armaturet har jeg kommentert tidligere *misunnelig!*
Pakkelappene kom omsider i dag, men om du har tilgang på flere -tror du at du kunne ha sendt meg en uten navn på...? (for den jeg la ut for?)
PS haster ikke! :)

Simones country home sa...

Takk så mye alle sammen. ;o)Koselig med så mange hyggelige tilbakemeldinger.
Ragnhild: Jeg skal bare være hjemme tror jeg,kanskje jeg begynner å pusse opp kjellern. Bare ta en tur ,hadde vært koeslig det. :o)
Nina:Ja det kan jeg selvfølgelig. Hadde helt glemmt at jeg hadde skrivi på de. Men det skal jeg ordne. Sorry! hehe
Venter i spenning på varene fra deg. ;o))

Klem