forside

torsdag 17. desember 2009

En stresset jul?


God kveld.

Ja for en stresset jul kan det bli. Jeg er jo som vanlig ingen rolig person,men i julen blir det jo litt ekstra stress. Å i værtfall når jeg blir bråsjuk oppi det hele å! Passer meg dårlig. Så jeg får prøve å ta det rolig et par dager. *host/hark* hehe, om det går. Så i går ble det desverre ingen blogging fra meg da jeg var sengeliggende. Men i dag er jeg bare soffaliggende så jeg har da klart å få frem litt til dere. :o)Her har jeg klart å "karre" meg opp fra soffan å gjort ferdig sjablongen min, har venta på det lenge nå. Å ja, beklager virkelig sægginga mi der, å min snasne kupysjamas. Men når en er dårlig så ere ikke så nøye væ? ;o)Å sånn ble det. ;o) Dette har jeg malt over sofan min. Synes det er så vanskelig å finne store fine bilder så da synes jeg dette var mere originalt. Kanskje ha en svær hvit ramme rundt det hele? Hmm, time will show.Et dårlig bilde av mine vakre hyasinter. Måtte bare ta et bilde der de var helt sprunget ut. De er så fine da, ser nesten ut som plastikk. heheÅ sånn ser det ut hos meg nå. Fullstendig kaos!!! Skal lage en del ting før jul, men dette ble litt utsatt da jeg plutselig ble syk. :o( Så her skal det lages ting, å mine mørke lysestaker skal bli hvite(endelig). ;o)) Så dette får bare stå til jeg blir bedre.

Ja dette var allt for i kveld. Håper dere andre er litt mer klare til jul enn det jeg er. Bestillte julekorta i dag da, bedre sent enn aldrig har jeg hørt. ;o))

Simone

2 kommentarer:

Nina i Paradiset sa...

Sånn pysj vil jeg også ha!!
Skal sende bilde-linken til samboeren (men jeg har dessverre en liten mistanke om at han vil se mye mer på rumpa di enn pysj og sjablong! Hehe, sånn er han bare!)
Kjempefint resultat med teksten! Liker den setningen kjempegodt, men er ikke pen på panel...
(over alt her, vettu!)
Tuddelidu!

Simones country home sa...

Haha! For den rumpa mi er jo skikkelig fin i den der pysjen. Å her sagger jeg jo litt mer enn normalen å da. ;o)

Har kjøpt den på La Senza udertøysbutikk i Oslo. Masse kule pysjer og selvfølgelig undertøy der.
Ble fornøyd med sjablongen ja,men tok den på strietapet å det fløyt litt utover. Men det synes jo ikke på avstand da. hehe

Klem ;o)