forside

mandag 14. desember 2009

En kreativ helg. :o)


Hei på dere. Denne helgen har har vært veldig hyggelig, men travel for meg. Var i 2 dager hos ei god vennninde på juleverkste og overnatting. Vi lagde masse fint og skravlet masse, kjempekos. Så derfor har jeg vært litt borte fra bloggverden i et par dager nå. Men her kommer det bilder fra noe vi lagde. Allt er ikke helt ferdig enda da,men her kommer det noen bilder i værtfall.
Enjoy. ;o)Her er kremmerhusene jeg lagde. Synes de ble søte jeg da. Første gang jeg har laget noe sånnt,men fikk det til ganske så bra. Skal lage enda flere,men har ikke hatt tid i dag.Fine assa. ;o) Hang de opp til utstilling på høygaffelen min så lenge jeg. Skal lage en haug til,men litt lysere med engler på. I morgen skal jeg støpe såper med englebilder i også. Gleder seg!!!Jammen ble det ikke noen lys også gitt. ;o) Er jo så glad i kubbelys så det er morro å dekorere de også. Her har jeg gjort det i decoupage. Kjempegøy,men gikk tom for blonder underveis så må kjøpe mere av det.Synes disse ble så søte jeg da. Skulle bare hatt litt lengre blonder på de.Ååååh min koselige hjertekrans fikk også pynt på seg. Den var litt trist der den hang uten en tråd. hehe Så den måtte jo pynte seg litt den også. ;o)
Fikk pynta adventslysene mine også. Med litt blonder og snø så ble dem brått litt koseligere.

Nei nå skal jeg legge inn en bestilling hos Nina i Paradiset før jeg tar kvelden, hun har jo bare sååå mye fint i butikken sin. ;o)

Så en God Natt til dere alle!

Simone

7 kommentarer:

Trond sa...

Mye fin pynt!!! Synes du er flink!! Og en flink læremester!! Hehe.. Takk for pynten du lagde til meg også da, kjempefine!!! Blitt litt finere hos meg også nå!! ;-)

Simones country home sa...

Hehe.
Jo takk for det du. Kanskje jeg skal begynne utsalg??? hehe Morro er det i værtfall. ;o)

Håper det blir såper og sjablongmaling i morgen da,det hadde vært fint.

Klem Simone

Trond sa...

Ja, det du lager er fint nok til å selge skal jeg si deg!! Masse fine ting!! Jeg kommer i hvertfall til å passe godt på det jeg har fått.. Må jo være FOR......siktig!!! Hehe.. ;-)

Ja, såper og sjablongmaling blir kult!! Gleder meg!! ;-)

Klem fra meg!

Nina i Paradiset sa...

Kjempefint!!
Kremmerhusene var nydelige, og lysene flotte!
Har lagt av en pakke med engle-servietter for å prøve å styke motivene på lys, men ikke rukket det enda.
Kom på at jeg skal ha noe såpe-greier i kjelleren jeg også, kanskje det hadde vært noe å ta med tvillingene på? Mulig jeg trenger mer såpebase.
Er bare så innmari trøtt nå, -Jr utvikler tenner, så vi har hatt en liten runde i natt. Oppe og fyke til byen på møte i morges, så d har blitt litt lite søvn. Prøver for harde livet å komme på om det var en liten ting til du skulle ha, i tillegg til bokstavene og lampa, men det eneste jeg kommer på er bildet som jeg har bestilt i januar (evt det andre i samme størrelse...?)
Nei, jeg tror jeg bare siger litt lenger nedi denne sjeselongen, jeg..zzzz

Simones country home sa...

Hei Nina.

Ja det er jo litt morro med litt selvlagde ting da,å værtfall når det blir bra! ;o)
Tenkte prøve meg på såpene en dag,men nå er jeg dårlig. :o(
Morro for jentene å være med på det vil jeg tro- Gøy for store og små det.

Ja jeg kom jo på noe mer jeg skulle ha jeg,å det var de 2 skiltene. Så bra du minte meg på at det var mer. hehe ;o)
Nå skal jeg legge meg igjen, så utrolig lite praktisk å være syk på denne tiden av året. Har jo litt å gjøre nå liksom. :o(

Men en klem fra meg uansett. :o))

Anonym sa...

Så utrolig flink du er. Du får lære mor litt også!
Skulle hatt egen interiørbutikk du:-)

Simones country home sa...

Hehe,takk for det mor. Hyggelig at du liker hva jeg gjør. :o)
Hadde vært enda finere om du hadde blitt følger av bloggen min å. ;o)
Gleder meg til å se hva jeg får fra Danmark. ;o))

Klem fra meg