forside

onsdag 9. desember 2009

En litt mer avslappet dag ;o)


Hei hei.

I dag skulle jeg vært hos min gode venninde Sara på juleverksted,men vi utsatte det til lørdag. Å huset er vasket å ryddet så da fikk jeg tid til litt tidlig blogging for en gangsskyld.
Her kommer det nå litt bilder i værtfall.Her er noe av det jeg skal lage ting av på juleverkste. Kjøpte dette på http://www.dorothea.no/ i dag. Det kommer til og bli så fint. ;o)Å se hvor mye hyasintene mine har kommet seg fra da jeg plantet de i går. Har det kanskje litt vel varmt hjemme,å vanner dem nok litt mye å. Men de er jo så koselige,å det lukter godt på hele kjøket. Må i vei å kjøpe flere. ;o)Fikk da gjort noe fornuftig i dag også, hengt opp speilet mitt. Ja ikke værst,har da noe hvitt jeg også. ;o) Å mere skal det bli. Under speilet her skal jeg ha en hylle,men må bare få kjøpt meg noen fine hylleknekter først. Det er ikke så lett faktisk,har lett etter det her nede,men ingen fine å se. Men nå er det snart lønn å halv skatt så da bærer det avgårde på shoppetur tenker jeg. hehe
Må jo ha noe nytt. ;o) Å det som er litt kjekt nå,det er at jeg har ingen gubbe som sier når jeg kommer hjem at, nei nå har du kjøpt allt for mye shit,å har ikke du nesten en sånn fra før??? Er den kjennt kanskje? haha Så når er bor alene slipper en jo sånnt,selv om det er litt kos også da.
Da får dere ha en fin kveld videre så skal jeg drive litt mer i huset mitt jeg.

Simone

2 kommentarer:

Shabby Charm sa...

Hei Simone!

Så koselig blogg du har. Veldig hyggelig at du har linket meg.

Mange klemmer fra Maia

Simones country home sa...

Takk for det. :o)

Ja må følge med veit du.

Klem Simone