forside

fredag 11. desember 2009

En fin fridag i dag.


Hei og hopp.
I dag har jeg hatt hele dagen fri, å det har vært deilig. Har faktisk ikke fått gjort noe særlig fornuftig da men. Vært en tur i Sverige å shoppa litt. :o) Nå driver jeg bare å styrer litt rundt i huset.Kjøpte dette koselige "kremmerhuset" i dag. Veldig fint nå i julen med litt grønnt eller annet stæsj oppi. ;o)Som dere kanskje ser så driver jeg å flytter litt rundt på ting her. hehe
Det kommer jeg nok også til å fortsette med til jeg er helt fornøyd. Er jo ikke bare bare å begynne helt på nytt. ;o) Men morro er det i værtfall!!!Pyntet mitt koselige fat i dag også. Kjøpte bare litt blondebånd så var mye gjort. Har ikke fått bakt noe til jul enda,så enn så lenge står den tom.Fikk tak i denne koselige sjablongen i dag. Har lett etter de en stund nå. Har et kjempestort jeg skal ha i stua,men der står det noe helt annet. Dette tenkte jeg skulle ha akkurat her på min fine ventilatorhette. Har ikke fått satt den opp enda da jeg må male hele vifta et strøk til først. Men det skjer nok ikke før jul i værtfall!Å endelig fikk jeg tak i hylleknekter. Skal selvfølgelig male de hvite. Har lenge lett etter noen som var litt koselige,men det var ikke så lett. Men i Sverige så hadde de både store og små. Skal henge opp ei hylle på stua, og ei på badet etterhvert. ;o)
Her er de jeg skal ha på badet under englebildet mitt. De var jo ferdig malt og slitt så de kan jeg henge rett opp. Gjenstår bare å finne en hylle nå da. hehe

Da var dette allt for denne gang. Må gjøre noe fornuftig i dag også. Har kjøpt meg parabol i dag så nå skal jeg ut å montere den. Ha en fantastisk fin kveld videre. :o)

Simone

2 kommentarer:

Ole Petter sa...

Heii!
For en flott blogg du har laget! Jeg var jo innom den gamle også, men denne er jo MYE finere!! ;) Ser ut som du virkelig har laget deg et nydelig hjem! Gratulerer!!
Klem fra O.P. ;)

Simones country home sa...

Hei på deg.
Tusen takk for det O.P ;o)
Kanskje du har lyst til å bli følger også da? hehe
Ja synes det var mere morro å driver bare med dette. Den andre bloggen min ble litt fjasete kanskje? hehe
Men jeg brenner virkelig for dette så det et morro.
Veldig hyggelig og høre at du liker den da. Det varmer å høre. :o)

Ha en fin fin kveld.

Klem Simone