forside

torsdag 31. desember 2009

Den siste dagen i dette året


God kveld alle dere lesere og bloggevenner.
Ja, dette blir da det siste innlegget i dette året. Synes at dette året har bare flydd i fra meg. Mye har skjedd på både godt og vondt. Men det som har betydd mest for meg det er at jeg har kjøpt meg hus, helt alene! Da dette har vært min drøm i mange år så var dette veldig stort for meg å endelig det til. Min neste drøm er jo og begynne på skolen for å bli interiørarkitekt, men det skal bli mitt mål i løpet av det neste året. Å setter man sine mål å er målbevisst nok, så får en det faktisk til. Men det som har hjulpet meg mest gjennom dette året er mine gode venner som har støttet meg i tunge tider, å hjulpet meg med hus og hjem. Å det har jeg satt veldig stor pris på! Er ikke bare bare å kjøpe seg hus når alt må pusses opp fra topp til tå når en er alene.
Her kommer det et par bilder fra dagens Oslotur. Ja for i dag har jeg vært i byen å stått på skøyter i Spikersuppa, å spist en bedre middag. Det er jo så koselig i byen når det er masse snø, mye lys, folk og fe. Men litt kaldt var det nå. ;o)Her fra Spikersuppa. Moro, men kaldt var det i dag. Koselig å gå på skøyter her om vinteren, masse lys og høy musikk. ;o)Kjøpte denne fine knaggerekka i dag. Har sett den hos for en stund siden å nå så jeg den i butikk i byen så da måtte jeg jo bare kjøpe den. ;o) Må bare finne et fint sted og henge den. Så Nina, håper du ikke blir snurt for at jeg hermer. hehe
Hun har så mye fint i den butikken hennes så der skulle jeg vel egentlig bare hatt alt. ;o)Så kjøpte jeg denne koselige lykta. En kan liksom ikke nok lykter synes jeg. Så koselig med levende lys rundt om kring i huset på disse mørke vinterkveldene.

Nei nå nærmer klokken seg 03.00 å det er vel på tide å ta kvelden litt "tidlig" for en gangsskyld. For i morgen skal jeg ha nyttårsfeiringa her. Så da må jeg tidlig opp å sette inn kalkunen,vaske og rydde huset.
Så et riktig Godt Nytt år til alle dere lesere og bloggere. :o))

Simone

3 kommentarer:

My home is my Castle - by Kari sa...

Tusen takk for hyggelig hilsen inne hos meg :))
Er så glad du la igjen spor etter deg sånn at jeg fant frem til deg. Flott blogg du har, og her kommer jeg tilbake :))

Ønsker deg et Godt Nytt År...Og gleder meg til å bli bedre kjent med deg :)

Nyttårsklem fra Kari

tinemor sa...

Heia
Ja, er ikke de jernfriseene lekkre.
Jeg er desv tom for de i Butikken nå, men kan fin bestille flere om du er intressert.
De koster ca kr 600,- og er 120 cm lang.
Er det for langt, går det fint ann å klippe de.
Om du er intr. så send meg en e-mail
termoen@loqal.no
Klem

Simones country home sa...

Takk for det Kari, å lige så. ;o)
Alltid hyggelig med nye bloggvenner.
Godt Nytt år til deg og dine. :o)

Da kommer det nok en bestilling snart Tinemor, må bare ha de. Men jeg tror også jeg vil male de hvite.
Mail kommer. ;o)

Klem Simone