forside

søndag 6. desember 2009

Atter en dag med interiørutfordringer.

I dag har jeg styra fælt med å få på plass ting i huset mitt. Det er faktisk ikke så lett når en har så mye greier som meg. Alltid hatt dilla på ting og tang,så kunne vel egentlig hatt et tredobbelt så stort hus skulle jeg fått plass til allt. hehe. Så her kommer noen bilder om hvordan jeg har gjort det i dag. Men enda er jeg ikke helt fornøyd å overhodet ikke ferdig med å plassere allt. ;o)Her fra stua mi på peisveggen. Har 3 små hyller der som jeg fyllte opp med diverse greier i stad,det meste fra Covent Garden. Men kommer nok til å gjøre om de flere ganger har jeg på følelsen av ja. ;o)Å dette er den andre hyllen. Her satte jeg min hane og granbarn jeg plukka i skogen i dag.Å dette er den tredje hylla. Et med speil i faktisk,litt harry da men den er nå der enn så lenge. heheMin fine kjærlighetsbenk fra Covent Garden. ;o) Denne har jeg hatt i mange år å jeg er så glad i den,har tenkt litt på å male den da. Lurte litt på om den skal bli hvit å. Har fått mer og mer sansen for den stilen der i det siste.Endelig har jeg fått hengt opp det fine skiltet mitt på kjøket. :o) Så dekorativt,så skal kjøpe meg flere av dem. Nina i Paradiset har så mange fine så kommer til å bestille et par fra butikken hennes. ;o)Å her er gangen min. Utrolig mørke bilder jeg tar,men er ikke så god bak kamera. ;o) Men det også blir vel bedre får jeg tro. Har ikke fått opp så mye på veggene enda,da jeg synes det er det værste så det venter jeg med til slutt. ;o)Her har jeg endelig fått satt dette i gangen. Lurte fælt på om jeg skulle ha det her pga plassen(gangen er rimelig lang og smal). Men tror det kan bli fint uansett. Så i morgen får jeg henge opp speilet å finne noe stæsj å sette på konsollbordet. ;o) Dette er forøvrig fra Covent Garden.Å jammen har har ikke jeg vært ute i skauen å "finni" meg et minitre også. Eller kanskje rettere sagt,hos nabon! hehe
Ser jo alle dere andre interiørbloggere er så kreative her å finner både trær og kongler osv ute å lager dekorasjoner med det, så da måtte jo jeg prøve meg jeg også. Skulle kanskje hatt litt mere pønnt på,men det kommer seg væ. ;o) heheSiden julen nærmer seg med stormskritt så måtte jeg jo være litt kreativ her også,så da blei det å pønnte litt på appelsinene. Å det lukter jo bare så godt da. ;o) Gleder meg til å bake,pynnte å pakke inn alle julegavene jeg.

Da var dette allt for i dag. Ser jeg har allerede fått et par følgere på bloggen min,å det er kjempekoselig. Å har til og med lagt inn meg selv! Hehe,dette var da ved en feiltagelse da jeg skulle gå inn å se så la jeg til meg selv. Å får det ikke bort igjen,kan noen hjelpe kanskje? hehe

Simone


4 kommentarer:

Nina i Paradiset sa...

Først må jeg bare si at ventilator-hetten ble kjempeflott! Kjekk polakk! ;)

Jeg har forresten ett rom i kjelleren som er skaret med mørke pyntegjenstander! ;)
Klart endel av det jeg hadde har jeg malt, men enkelte ting syns jeg er svært flott i svart eller brunt, og derfor skal jeg innrede kjellergangen i grov "slottskjeller"-stil med hvitkalkede, ujevne vegger, teglesteiner som stikker frem og nisjer for lys ol. i veggene. Ingenting i veien med fantasien, skjønner du! ;)

Flotte dører du har i huset ditt da! Sånne jeg alltid har ønsket meg, men her var det noen andre som også er fine, men litt enklere da. (mine er fra 1932)

Ha en flott mandag!!

Shabbycharm sa...

hei.. koselig blogg du har begynt med, hadde selv mye cover carden ting för, men det meste har blitt hvit hos meg,men noe brunt og svart er det jo innimellom.legger meg som fölger hos deg.
klem bella.

ps:har en tävling inne på min blogg til 10 des.
ta en titt

Simones country home sa...

Takk for det Nina. :o)
Ja Polakken min er kjekk å ha. hehe...Fått gjort ferdig endel i dag også,kobla til ovnen og toppen.
Liker de dørene veldig godt ja,så når jeg fikk høre det var tilbud på de så kjøpte jeg like så godt alle sammen nye jeg. :o)
Kommer nok til å male endel av mitt mørke ja,men det er litt rart også,har jo brukt mye penger på de. Så det er litt vemodig å gjøre det,men det kommer nok. Akkurat nå har jeg nok med å få opp alle tingene mine.

Hei Bella,å takk for det. Bloggen er jo helt ny nå,men når jeg får satt meg i hvordan ting fungerer her så blir den nok bedre ja. ;o)
Skal gå inn på din blogg med en gang jeg å se,alltid spennende å se nye interiørblogger.

Simone

Anette <3 Luca Lino sa...

hei så koselig du har det. :)) Jeg ville ikke malt benken hvit. Syns det er fint å blande det litt. Har selv hatt alt hvitt men jeg er faktisk andre veien å tatt fram Covent Garden tingene mine. Nesten alle har alt hvitt, og Covent Garden tingene er fine syns jeg.

Ha en fin kveld.

Anette