forside

søndag 6. desember 2009

Endelig min nye interiørblogg.

Hei på dere.
I dag har jeg endelig fått somlet meg til å bytte blogg. Å ikke minst fått en mer passende blogg til det jeg holder på med nå om dagen. Min tid som racer er forbi, nå er det bare interiør som gjelder. Har drevet med interiør i mange år nå,men aldrig tatt det helt ut. ;o)
Så da skal jeg begynne å blogge på nytt om hus, hjem og interiør. Har som sagt kjøpt meg et lite koselig hus på landet som jeg har drevet å pusset opp i 4 mnd nå,å fått gjort utrolig masse på de mnd. Her skal dere få se litt av hvordan det blir. Er så absolutt ikke ferdig enda,men det kommer seg. ;o)Her er fra det helt nye kjøkkenet mitt. Her er allt nytt,kastet og reiv ut allt som var her før. Det har vært litt av en jobb,men så absolutt verdt det. Så her er min nye vask og ikke minst den antikke krana mi som jeg bare er sååå førnøyd med. :o)Å her er litt av andre siden av kjøkkenet. Her er det en stor murvegg som jeg har planer om å få lagd en gammeldags peis på.Å her på hjørnet av kjøleskapet hengte jeg opp tavla mi,fra Nordal. Måtte jo også henge opp et hjerte på den,er så veldig glad i hjerter og engler. ;o)Min vakre hjemmelagde ventilatorhette. Denne er jeg veldig stolt av,tegnet den selv,å min faste Polakk har snekkra den sammen for meg. Nå har jeg sparklet og acryliert den litt så er det bare litt maling som gjenstår. Å ble veldig fornøyd med marmorflisene mine å. ;o)Å her er badet mitt. Ikke veldig stort,men det holder til meg enn så lenge. Men i fremtiden skal det nok inn et badekar her ja. Er jo ikke noe som er mer avslappende enn å sitte oppi der med masse velduftende såper og oljer. Det meste av interiør fra badet her er fra Covent Garden. Dette var forresten det eneste rommet som var pusset opp før jeg flyttet inn så her har jeg ikke gjort stort annet enn å male taket og karmene hvite. Men kommer til å ta veggene å da jeg synes det ble litt mørkt etter jeg malte det andre helt hvitt. Har enda ikke fått ting ordentlig på plass så dere får unnskylde rotet,å ikke minst skyggen fra meg. hehe ;o)Også her fra badet. Disse hyllene ble lagd før jeg flyttet inn,helt greie å ha ting og tang i. hehe
Men skal dra til en glassmester å få lagd meg hyller av glass inni der. ;o)Mitt lille romantiske hjørne i stua ved siden av sofan. Lampe og duker fra Lene Bjerre. Resten er kjøpt i Frankrike minns jeg å huske.

Nei dette var allt for denne gang. Litt rart å blogge her da allt er litt annerledes enn på mitt forrige bloggsted. Men det kommer seg nok etterhvert. Så enn så lenge så får dere beklage min dårlige forside å layout.hehe ;o))7 kommentarer:

Trond sa...

Knall blogg kjære deg!! Stolt over å være førstemann til å legge inn kommentar!! Du er sykt flink med interiør, huset ditt har blitt vanvittig fint!! Gleder meg til å følge bloggen din videre, er HELT sikker på at den kommer til å bli den råeste interiørbloggen i landet her!!

Stolt av deg!! :-)

Klem fra meg.. :-)

Vilde sa...

kjempefint hus :)

Simones country home sa...

Hehe... Takk så mye da. Den blir nok bedre etterhvert vil jeg tro. ;o)
Klem Simone

Glenn sa...

Gratulerer med ny blogg, den er flott! Kanskje du skulle bistå noen endringer i interioret, hos "Kongen av Ikea"....

kariogjon sa...

Hallo, Simone. Gratulerer med ny blogg. Leser på din gamle blogg at du skal begynne på Nki for å bli interiørarkitekt. Var inne på Nki sine sider og jeg må stoppe deg: Du blir interiørkonsulent om du tar denne skolen- du kan ikke skrive interiørarkitekt: Arkitekt er en høgskoleutdannelse. Nki har fag/yrkesskole som utdanner interiørkonsulenter. Tante Kari

Simones country home sa...

Hei tante.
Har da fått papirene fra de å der står det da at jeg blir konsulent først,så interiørarkitekt!?
Men skal jaggu se over en gang til om du mener det. :o) Det er et studium på 2 år å 6 oppgaver jeg skal levere på de 2 årene. Men som sagt jeg har ikke lest på det veldig nøye. Men det er i værtfall interiørarkitekt jeg skal bli. Konsulenter er det nok av. ;o)
Sendte deg forresten en mld på tlf din i går,men ingen svar... Tenkte komme ned med skiltet.
Klem

Anonym sa...

Takk for interessant informasjon