forside

tirsdag 7. februar 2012

Ny sofa i hus. :o)))

Ja nå har endelig den nye sofaen kommet på plass.
Har ventet lenge på at den skulle komme så det ble en gledens dag når jeg endelig fikk meldinga at den var kommet til butikken. Da var det bare å hive hengeren på bilen å kjøre inn til byen tvert!
Her kommer et par bilder av den. Ja faktisk bare et par for som vanlig rakk jeg ikke å ta bilder i dagslys. ;o)Meget fornøyd altså, ble baremye lysere og finere her. ;pSom dere kanskje ser så har jeg også byttet ut bordet mitt. :o)Til den kista jeg lagde her i sommer. Eller kjøpte en gammal sliten transportkasse hos brukthandleren, pussa og sprøyta den. Så lagde jeg lokk og satt på hengsler, vips en unik kiste. Har jammen meg glemt å blogge om denne før ser jeg nå. ;o)
Denne skal forøvrig ikke brukes som bord, måtte bare prøve å se hvordan det vill bli med et sånt type bord. Så nå skal jeg tegne og lage et lignende bord, moro. :o)))Med litt skrift på så ble det prikken over i`en synes jeg, tusen takk til Fru Nielsen for all hjelp!

Er det noen som har lyst på lign kister el bord så lager nemlig denna dama disse på bestilling. Så gå inn her for å se og evnt bestille. Du får da en helt unik kiste, eller bord som ingen andre har maken til. :o)Sånn så det ut her før, kanskje ikke så galt, men sofaen var litt liten og min kjære Raptus hadde kloret opp det ene armelenet. Så det var helt klart tid for utskiftning. ;p Hihi
Bordet jeg hadde her før som jeg hadde kjøpt i Frankrike en gang var litt vel lavt. Det hender jo vi tar middagen her i stedet for i spisestua så det var ikke særlig praktisk med et så lavt bord. :o)

Da sier jeg god natt til dere alle. Kommer plutselig tilbake. ;p

Bonne nuit.

Simone

13 kommentarer:

Anitas Interiør verden sa...

Knallfin sofa og koselig bord. Artig med noe nytt i heimen
Ha en fin kveld

Klem Anita

Elin / Draumesidene sa...

Smashing sofa og så unikt bord! Du er flink!

God klem,
e :)

Fru Andersen sa...

Kjempefint ble det, gjorde seg med større og lys sofa. Stilig kiste du har laget også, er imponert over alt du får til:-)

Lekreste badet under her, vurderer maleoppussing på badet her også, men gruer meg liksom litt til å sette i gang...

Natta!

Eli's lille rede sa...

Helt enig, sofaen var lys og fin, og reine flyplassen;) Likte veldig godt kista du har laget! Blir spennende å se hva slags bord du skal snekre deg. Så flink du er! Jeg gjør vel det meste sjøl, men snekring er jeg ikke noen racer på, må jeg innrømme;)

Klem fra Eli:)

Fossestua sa...

Grattis med ny sofa! Berre lekkert i den stua di :) Knallstilig den kista også!

Jatte sa...

Kjempefint! Har samme selv - me looove!

Ha en herlig Onsdag,
Klem Jatte :)

elinAnita (eddaskreativiteter ) sa...

Lekker deilig sofa du har fått deg...likte det bordet du brukte før også:)
ha en fin dag
klemklem

Maliva`s verden sa...

Grattis.....synes jeg skimter en Newport jeg, stemmer det? Lekkert hos deg så;o)
Ha en fin fin lille lørdag.
Klemz

Sommerhuset i bakken sa...

Skjønner godt at du er fornøyd ;-) Det ble kjempefint! Jeg synes kista passet som bord også, jeg. Likte kista veldig godt! Den ble utrolig flott med ny topp og maling.

Ha en riktig god kveld!

Kjersti Katinka Klubben sa...

Grattis med ny sofa, den er nydelig. Og bordet er kjempe tøfft :)

Hespe sa...

Kjempe, kjempe lekker sofa du har fått deg, og bordet du har laget så fiiiint!!! Fint før, men knallfint nå ;)

Nyt ettermiddagen!

klem fra Hildegunn

Grønsdal Gård sa...

Rålekkert!
Ha en fin dag :)

Anonym sa...

web tasarım, web yazılım, web, tasarım, seo, google optimizasyonu, mobil uygulamalar, hazır web sitesi, firma web sitesi, ekonomik, uygun, kobi, facebook uygulamaları, uygulamasi, mobil, sanal tur  -  www.btofis.com