forside

tirsdag 31. januar 2012

Dette ble bestilt på messa! :o)

God kveld.

Ja for dere trodde vel ikke jeg gikk fra denne utrolig flotte interiørmessa uten å bestille noe trodde dere vel?! ;p
Bare måtte det skjønner dere, så her får dere se noen av hærlighetene. :o)))Dette tøffe treskiltet fra Chic Antique har jeg siklet på lenge, men nå er det snart mitt. ;o)Denne tøffe lampa fra en litt spesiell grossist, husker ikke navnet engang. ;o)Og dette gateskiltet fra samme sted, men når vi fant ut prisen så droppa jeg det gitt. Var vel over 9000,-!!! Hehe, men kult var det lell. ;o)Disse skiltene falt jeg sånn for, så lurer litt på det nederste. NINA!!!
Hadde bare passet sååå godt nede i kjelleren når jeg blir ferdig der. ;o)


Så var det skap til badet mitt.
Disse er fra IB Laursen. Nå etter jeg pusset det opp så har jeg ikke veldig mye plass igjen til å ha kosmetikk noe sted(så mye som jeg har lissom?!) Ho ho ho Derfor lurer jeg veldig på et av disse fine skapene, men klarer jo ikke å bestemme meg for hvem... ;o)

Denne kommoden her er bare sååå lekker, lurer på om jeg må ha den også jeg NINA!!! Fra Chic Antique. :o)Disse søte bollene i fattigmannssølv fra Chic Antique skal også bli mine. ;o)Er ikke denne tøff eller folkens??? Jeg liker så absolutt ikke de tolixstolene som er rundt om, disse er jo mye finere. Det ble Nina og jeg veldig enige om. hihi Men om de passer i våre hjem er jo en annen sak. Men i kjelleren min som sagt etter oppussing så vil den passe perfekt, så igjen...NINA!!! jeg vil ha 1 sånn. Denne er fra Miljøgården. :o)Her har jeg bestilt den lille søte brevkommoden eller hva jeg nå skal kalle det. Litt annerledes enn hva jeg har fra før, men tror den skal bli veldig tøff sammen med alt det andre lyse jeg har. Kan jeg holde orden på papirhaugen min også. ;o)Sist, men ikke minst!
Dette huset her synes Nina jeg skulle kjøpe meg. For hun mente jeg var den eneste som passet inni der til omkledning. Haha dama ække lite frekk nei. ;p Så kanskje jeg skal vurdere dette ved neste strandtur!!! ;o)

Da er det kvelden etter en lang dag. Sparklet ferdig walk in i dag, og hentet den nye sofaen min på Living. Bilder kommer. :o)))

Bonne nuit a tous.

Simone7 kommentarer:

Nina i Paradiset sa...

Fniis!
Søtt telt til søt dame! ;)
Syns du skal gå for det nederste skapet, for det hadde jeg foretrekt selv.
Tror du ikke jeg glemte helt av de skålene da! -men etterbestiller de, altså! (må jo ha de!)

Eli's lille rede sa...

Her var det myyyye fint, og jeg kunne tenkt meg alt sammen. Skålene var fine, har telysestake i samme, jeg. Jeg hadde nok gått for det øverste skapet, men begge var fine, så jeg skjønner valgets kvaler. Ha en fin dag.

Klem fra Eli:)

Mona/Villa Tverrteigen sa...

Hei hei Snuppa!
Ser at du har kost deg på messa sammen med Nina og attpåtil shoppet litt! Ser ut til at det blir en vår med mye lekre nyheter...bare lommaboka hadde vært litt større!

Ønsker deg en fortsatt fin uke og håper at alt ellers er bra i livet ditt!

Gode klemmer i fra Mona

Fossestua sa...

*sikle*sikle* Mye lekkert jeg også kunne tenkt meg her! Skulle bare ønske lommeboka også ønsket det ;)

Kjempefine de skapene fra Ib Laursen. Hadde nok valgt det nederste selv, men begge var lekre :)

Solveig (Svingenslillehus) sa...

Flotte varer... :) såå fint det skiltet, vennen!! Ha en fin kveld! klemmer

-Mia- sa...

Hei søta!! :-)
Så mye fint du har funnet på messa!! Jeg var der også en tur på lørdagen, og blir nok et par bestillinger til butikken snart ja!! Så gøy at du vil være med på VI, vi er snart klare nå, og gleeeder oss!! Fin kveld til deg! KLEM

tinemor sa...

Så masse lekkert!!
Ja, tror det er tyttebærlyng rundt kransen ja
Men falsk sådann
Kjøpt på gartneri :-)
Klem