forside

fredag 25. november 2011

Prosjekt Walk in del 2.

Nå begynner det å ta form her folkens!!!

Snekkern er endelig ferdig her nå, så nå er bare det værste igjen som jeg må gjøre. hehe
Nemlig sparkle, akrylere og male hele rommet på nytt. Det har jo blitt litt fargeforskjeller her, å jeg som lider av glemskhet de lux har jo glemt hvem farge jeg malte rommet i den første gangen. Så joda, da er det bare å gyve løs på penselen igjen. Også nye lister er satt opp så i dette skeive huset er det bare å finne frem akrylpressa! hehe
Men dette skal bli så bra, blir bare så deilig å dette ferdig til jul. ;o)


Ser kanskje litt merkelig ut her nå, uten maling og klær hengende? Men det skal bli et par hakk finere enn dette altså. Gubben skal montere spotter i taket over stanga der. Og om Nina i Paradiset er snill med meg så sender ho lysekrona jeg bestilte av ho så jeg får alt i orden her snart. ;o)Her nede har jeg valgt at det skal være lokk oppå så ikke alt behøver å synes. Dette skal høyst sannsynlig en omgang med jernvitrol. ;o)
Kjekt å ha ting oppi her, sko eller sengetøy kanskje. Skal kjøpe sånne plastkasser fra IKEA å ha nedi her tenkte jeg, fint å ha litt orden i sysakene . ;o)Har valgt ut disse hengslene til å ha på lokket. Å de skal da selvfølgelig males! ;o)Her i hjørnet skal det være hyller med kurver i.
Å hvor deilig det skal bli å ryddet bort alle klærne mine nå. Har faktisk gitt bort en haug med klær til mine venninder. Så har vel egentlig ikke så veldig mye igjen. Har heldigvis aldri vært særlig opptatt av klær og mote så kan ikke si jeg har så mye av det nei. hehe ;o)

Nå driver jeg litt med badet om dagen, å det skal bli så lekkert skal jeg si dere. Men det får dere se senere. ;o)))

Bonne nuit a tous.

Simone


8 kommentarer:

Eli's lille rede sa...

Det ser ut til å bli kjempefint! En drøm av et rom...tenk å kunne samle klær, sko, skjerf, smykker og stæsj. Spennende med badet også, da. Gleder meg til bilder;) Ha en fin fredag! Klem fra Eli:)

Anitas Interiør verden sa...

Heisan så lekkeert dette ble, deilig å få ferdig dette rommet vil jeg tro. Godt å få orden i sakene uansett hva det er. Flotte kurver,kan jeg spørre om hvor du har kjøpt dem ?
Ønsker deg en fin helg
Klem Anita

Maya sa...

Det blir kjempeflott! :)

Godt å ha ett sted hvor man skan fp skikkelig orden i sakene :)

Håper du får en flott helg :)

Fossestua sa...

Åhhh, det ser knallbra ut! Kommer til å bli råfint! Heldiggrisen :)
Har et walk-in jeg også, men langt fra så gjennomført som deg.
Gleder meg til å få se det ferdige resultatet :)
Ønsker deg en fin helg :)
Klem fra Lise

Guttemamma sa...

Å, dette blir bare lekkert,Simone!!
Klem og god helg♥

Stine sa...

"Jeg er ikke noe opptatt av klær jeg"... Særlig! Ingen som ikke liker klær bruker penger på et walk in closet!! Busted! ;)

Stine sa...

Ja, du får spare klær! ;)

Ragnhild må ta meg med til huset ditt snart! Har veldig lyst til å se på det! Vil nemlig stjele inspirasjon fra soverommet ditt.. hehe..! Og spise Simonecupcakes! ;)

Ha en fin advent du også!

Lisbeth sa...

Så utrolig lekkert Walk in closet ! Likte også veldig godt kurvene,kan jeg spørre hvor du har kjøp de?