forside

fredag 18. november 2011

Børskrakk???

Nei da folkens, denne gangen er det heldigvis bare en vanlig krakk! :p
Eller kan vel ikke kalle det en vanlig krakk heller, for denne er faktisk veldig gammel. Jeg var på skattejakt på låven til svigers her på sensommern å da stod denne fine krakken der å ropte på meg. Den var da ganske så knall rød og med masse tegninger på. Så den fikk da bli med meg hjem, og opp til Fru Nielsen bar det for en extreme makeover. Etter litt puss og maling så ble den som ny. ;o)
Ta dah.
Den har nå fått plass på kjøkkenet i en ledig krok. :o)Har også vært en del i skogen å plukket masse kongler, mose og greiner. Jeg går mye i skogen da dette er den beste medisin for min rygg. Så disse konglene skal bli til fine juledekorasjoner. :o)Sånn så da altså krakken ut, eller ikke helt da. For jeg glemte å ta bilder før jeg malte lokket. hihi Men den var ikke særlig fin for å si det sånn. Men som jeg alltid har sagt, man må se mulighetene, ikke begrensningene!!!

Da sier jeg god kveld. Jeg venter spent på å vise dere bilder fra walk in garderoben, men det tok visst litt lengre tid enn det jeg hadde trodd. Men fint blir det altså. :o)

Bonne nuit.

Simone

12 kommentarer:

Bente sa...

Krakken ble kjempefin. Jeg er stor tilhenger av krakker. Små og store.

Ha ei flott helg

Klem Bente

Eli's lille rede sa...

Godt anvendte arbeidtimer! Har du sett hva krakker koster i disse dager? Ikke er de like solide som disse gamle krakkene heller. Kjempefin, ble den! Klem fra Eli:)

Lena sa...

Så koselige bilder! Nydelig krakk!

Ha en fin helg! Klem fra Lena

Cecilie's hverdagslykke sa...

Hei Simone! For en flott krakk! :-) Og kjempefin blogg du har. Har lagt meg til som følger og gleder meg til å følge deg videre :-) Ha ei riktig god helg. Klemmer fra Cecilies hverdagslykke

sylvia sa...

hei,
nydelig krakk du fant deg,
moro når en kommer over sånt,
ønsker deg en nydelig lørdag,
klem fra sylvia

Solveig (Svingenslillehus) sa...

Krakken ble jo kjempe fin da, snuppa :) Ha en fin Lørdag! Klem

The Rosegarden in Malevik sa...

Hej Simone
Här var det mkt fint :)
å misa nu inte,,,,


S
A
T
U
R
D
A
Y

S
H
O
W

O
F
F

De e kul att vara med :)
VÄLKOMMEN :)
Håkan

Guttemamma sa...

Digger sånn gamle krakker! Din ble kjempefin,Simone.
Ang svibler, jeg burde egentlig ikke ta de inn...er allergisk:-(
Klem♥

Mamsens hus sa...

Krakken ble kjempefin! :)
Ha en fin lørdagskveld.
klem

Lene fra Lillehammer sa...

Du berta, det heter ikke krakk, det heter taburett, det har nemlig jeg blitt fortalt, hihi. Jeg digger disse selv og har til nå klart å skaffe meg 3 slike til en billig penge. Den ene malte jeg hvit men de andre har sin opprinnelige farge. Synes de er gørskjønne og de tar også liten plass. Flott ble den!

Sommerhuset i bakken sa...

Man kan aldri få nok krakker ;-) Spesielt sjarmerende er de når de er gamle og godt brukt. Tenk på alle rompene som har sittet på den, eller alle beina som har stått på den når det er noe som skal tas ned fra den øverste hylla i det høye skapet ;-) Mye historie i slike gamle krakker. Husker at farmoren min også kalte det taburett.

Den var fin rød - men ble kjempefin hvit ;-)

Flott med kongler i kurv også! Veldig koselig!

-Mia- sa...

Jeg elsker krakker.. Hadde det ikke vært for min egen strenge regel om å ikke ta i hus ting jeg ikke vet hvor skal stå, kunne jeg nok fylt et helt rom med dem!! Denne var kjempefin, du er god! :-) Ha en super ny uke, gleder meg til å se walk-in'n din! KLEM