forside

lørdag 8. oktober 2011

Se hva jeg har fått!!!

God kveld.

Kjapt innom for å vise dere et par ting jeg har fått. ;o)Dette lille søte vinduet kom pappa med en dag. Han har nemlig rivi garasjen sin, å der var det noen gamle fine vinduer. Så det fikk seg da en liten makeover med litt pussings og maling så ble det som nytt. hihi ;o)
Så da ble det plassert her på kjøkkenet enn så lenge. Men ikke så lenge for over her skal det nemlig henge noe annet som jeg driver å lager nå. ;o)Se denne lekre kommoden da.
Var så heldig å få denne av Fru Nielsen, eller vi byttet i en annen jeg hadde da.Så den fikk også plass her på kjøkkenet med Simone-urnen full av lyng. ;o)Synes vinduet bare ble så koselig.
Jeg tok ikke ut glassene av det, for både glassene og kittet var veldig bra. Hang bare på et lite tøyhjerte, så det er ikke alltid det er så mye som skal til. ;o)Måtte bare vise dere hvordan det andre vinduet ble.
Dette fikk nemlig Fru Nielsen av meg, å hun er jo som kjent litt mer kreativ enn meg så hun lagde et søtt lite skap av det hun da. Ble det ikke lekkert?! Gå inn på siden hennes å se et stort utvalg av det hun lager. ;o)Lyng er like koselig både inne, som ute. ;o)Sist men ikke minst, min kjære Baya som har flata rett ut på sofaen her.
Etter litt krangling og en dusj så ble a helt utslitt stakkars. Ikke lett å ta fine bilder av den dama der nei, hu er jo så mørk. :p

Nå er det kvelden her i huset, jeg driver å jobber med trappa forran huset her så håper på å bli ferdig med den i morgen. Så da blir det tidlig opp å jobbe. :o)

Bonne nuit a tous.


Simone


14 kommentarer:

Elin / Draumesidene sa...

Så flotte vindu! Det skapet var jo heilt rått! :) Flinke veninna di! Har lest litt her, og ser at det er same dama som har laga headeren din? Imponert over tempoet ditt, og alle prosjekt!

Lykke til i GiveAwayen min! :)

Klem e

staudecafeen sa...

rigtig flot vindue... godt med genbrug... skønne billeder:) Anne Gine

sylvia sa...

hei.
så fint å koselig et lite vindu, passet jo så fint der,
koselig å pynte inne nå, tenne lys og være kreativ,
ha en fin dag.
klem fra
sylvia

lisje astrid's husblogg sa...

weeeeeeeh!Heldige du!
Både vinduet og kommoden er berre nyyyyydelege!!!

Å så fint som du har det..Me like :)

Butikken ligg på Hjørungavåg i Hareid kommune..20 min med hurtigbåt frå Ålesund.
Eg er heldig å kunne kjøyre i 7 min til denne snopebutikken :)

God søndag ♥

Klem frå Astrid

Anitas Interiør verden sa...

Koselig vindu, kan jo settes overalt....kommoden og skapet var også lekkert. Jeg følger bloggen til fru Nielsen og ja masse fine ting hun lager.
Ønsker deg en fin søndag
Klem Anita

Mona/Villa Tverrteigen sa...

Hei Simone =)

For et nydelig og sjarmerende lite vindu og for ikke å snakke om den herlige kommoden. DEt gjør godt i sjelen med noen små forandringer i hjemmet både litt nytt og litt gammelt =)))
Du har det så koselig att.
Håper alt er bare bra med deg vennen. Blir det noe "gæng" på badet ditt eller???

Har ikke fått besøkt deg på en stund, det går litt sånn trått med å rekke rundt til alle bloggerne men jeg er jo her og titter innom når jeg får en mulighet!

Ha en fin dag snuppa!

Klemmer til deg=)

Alfa sa...

Kjempe fint vindu:0). Skapet var jo kjempe søtt.
Ha en riktig god søndagskveld.
Klem Alfa

Guttemamma sa...

Herlige vinduer!! Og bra bytte må jeg si...:-)
De rosa blomstene er kjøpt.
Klem og fin kveld♥

Merethe sa...

Hællemåne så ille flink du er te å årne opp ææ? ;) (sorry, jeg måtte bare- siden jeg er gammel Fredrikstad jente)
Skal si du fikser og ordner og får det koselig! Har kost meg med mange av innleggene dine nå! Nå skal jeg vidre inn på bloggen til Fru Nielsen som du nevner! :)

Takk for koselig kommentar!

Klem Merethe

Grønsdal Gård sa...

De vinduene var jo bare supersøte da :) Heldig du er! Også har du jo pyntet så fint også :) Godt jobba! Ha en flott uke!

-Mia- sa...

Hei Simone!! :-) Beklager sent svar om den vasken, men sliter med en kraftig lungebetennelse her om dagen, så er ikke mye krefter til blogging! Prøve meg på et nytt innlegg ikveld tenker jeg! :-) Men vasken er fra Ikea den! :-) Det er samme vasken som vi har på kjøkkenet faktisk! :-) Lykke til med alle prosjektene dine, du er virkelig flink!! :-) Den Fru Nielsen bloggen må jeg ta meg en tur innom ser det ut som ;-) KLEM

Mor Inger`s hus sa...

Kjempefint vindu, er så greit å få tak i vinduer som ikke er så altfor store - gir mange flere muligheter. Og kommoden ble kjempelekker.
Flink er du :)
Klem fra Inger

Hespe sa...

Åh, så heldig du har vært - både vindu og kommode var rålekkert!!

Ha en fortsatt fin kveld, og jommen nærmer helgen seg igjen også - deilig!!!

Klemmer fra Hildegunn

Hespe sa...

Hei igjen!
Glemte å melde tilbake angående lampen - lampen var jeg så heldig å vinne i en BoligPluss konkurranse i -99, og den kommer fra Jeanne d' Arc Living :)

Klem på klem