forside

mandag 3. oktober 2011

Nytt fra IKEA!!!

God dag kjære venner.

Har desverre blitt noen dager siden sist jeg blogget, men det har sine grunner... Jeg har nemlig bestilt, og fått!? bredbånd i hus...Men det funket bare en dag så var det vekk igjen, så de driver å jobber med saken nå. Derfor ingen inlegg fra meg desv. Men har hatt nok å styre med ellers med alle prosjektene mine altså. ;o)

Nå er jeg oppe hos Fru Nielsen å gjør ferdig noen flere prosjekter. Så var jeg så heldig at jeg fikk låne nettet hennes samtidig. ;o)))

Her kommer det et bilderas fra kjøkkenbenkkroken. hihi Var nemlig på Ikea en dag å så noe lekkert. :o)Så da ble det denne tøffe "stanga".
Kjempefin til å henge div stæsj på da se. ;o)Så her skal eggeholderen min få henge så fint. ;o)Ny kurv er også innkjøpt i Tyskland, kurv er tingen nå folkens!
Ikke se på kjøkkenbenken min da, har nemlig ikke enda fått behandlet den med noe, derfor ser den ikke helt bra ut enda. hihi ;o)Ja, også denne gamle øsa kjøpte jeg her på et bruktmarked,
den passet jo bare så godt her da. Denne mynte planten min har faktisk holdt seg i 3 mnd!? Utrolig hardføre disse krydderplantene altså. Brukes til mange herlige retter. ;o)Så synes ikke dette ble så galt jeg da. Kommer helt sikkert til å gjøre om her sånn ca ... ja ørten ganger, men det er jo hele moroa det da. ;o)


Men det var det for i dag folkens, nå ut å gjøre noe i verkstedet. Kommer sterkere tilbake.

Ha en super dag!!! ;o)


Simone

6 kommentarer:

staudecafeen sa...

Det set rigtigt godt ude med dine nye stang og køkkenting:) Anne Gine

Mor Inger`s hus sa...

Ble veldig bra. IKEA har mye som vi bare måå haa :). Glad jeg ikke har IKEA rett rundt hjørnet ::o)). Inger

Hanne Margrete sa...

Kjempefint med den stangen,og så blir det mindre "rot" nede på benken! Du har så fint kjøkken! Har bestemt meg for samme selv, og hååper det blir ferdig til jul;)

Ha en fin kveld!
Klem fra Hanne:)

Sommerhuset i bakken sa...

Supert med IKEA! Kjempefin stang med flotte detaljer. Likte veldig godt emaljeøsa. Den var kjempeflott! Morsomt å "stæsje" og ordne ;-)

Ha en finfin kveld!

Hespe sa...

Så flott hos deg!! Virkelig kjempekoselig på kjøkkenet ditt! En liknende stang fra Ikea har jeg også - er så fin å henge div stæsj på :)

Ikke bare jeg som sliter med nettilgang forstår jeg - hadde en kompis som jobber med IT på besøk nå i uken, for å sett opp Get til meg, men han fikk det ikke til. Nå har jeg bestilt montør som kommer på mandag, så får vi håpe at han klarer det...;) Heldigvis, jeg har ikke sagt opp det andre nettet mitt, så jeg kan surfe ivei.. :)

Fin fredag og flott helg til deg!

Klem fra Hildegunn

lisje astrid's husblogg sa...

Veldig flott!
Lekre detaljar..

Ønskar deg god helg ♥

Klem frå Astrid