forside

onsdag 19. oktober 2011

Mitt fineste, men vanskeligste prosjekt endelig ferdig!

Ja det skal sies. For dette bordet var ikke veldig lett å pusse opp nei. Bordet her var jo også av Indisk opprinnelse, dvs at det var ganske så mørkt og med rødskjær. Så jeg måtte da pusse det godt ned med rondellen, spøyta det med et par strøk grunning, for å så sprøyte det maaange ganger med maling. Ja du leste riktig, mange lag. For bordet ble jo rosa og brunt igjennom alle lagene med maling. Så det skal sies at dette bordet fikk seg noen strøk for ho mor blei fornøyd ja. ;o)
Men nok prat, nå skal dere få se selv hvordan det ble. Var veldig fornøyd med det etter all jobben, så jeg håper også dere liker det. :o)))
Ta-dah. Ble ikke dette fint? hihi
Nå må dere ikke se så nøye på benkeplata mi da, har enda ikke fått behandlet den etter den ble montert! hehe Kan ta det senere tenker man, men da blir det jo i værtfall aldri gjort da se. ;o)Bordplata ville jeg ha i drivvedlook som er så utrolig tøft. Men dette var heller ingen lett jobb. Hersens rødfarge som skinner igjennom...Den ble også pusset godt ned, malt for hånd med 2 strøk gørtynn hvitmaling.(Etter mange mislykka forsøk på å få drivvedlooken). Så et strøk med Fru Nielsens egenmixa illeluktende grønnmaling, for så å toppe det hele med et strøk jernvitrol.
Da ble det som jeg ville ha det gitt. Hihi Å som dere kanskje ser oppå bordet her så har jeg handlet meg noe nytt også. ;o)))Nemlig Fay blue serien fra Green Gate.
Den er jo bare så søt, så nå har jeg begynt å samle på den også. Dette er kjøpt hos min gode venn og sjef (hihi) Nina i Paradiset. ;o)Kan ikke la være å se hvor feil det blir med benkeplata mi der i bakgrunnen. Så lurer litt på om den skal få seg en omgang med jernvitrolen den også. ;o)Byttet knotter på skuffene, disse er faktisk kjøpt på IKEA. ;o)Ja jeg må virkelig si meg fornøyd med dette, hva synes dere? ;o)
Kjøkkenhåndkle i samme serien fra Green Gate også. Må le litt her, for jeg gjør jo sjelden 1 ting om gangen. Så her midt under de hjemmelagde karbonadene så driver jeg med photoshoot av bordet. Men jeg måtte jo bare vise dere i dag, så da får rot være akkurat der det er. :p Det skal også sies at jeg fikk 5 extra uventet middagsgjester i dag, å det var da i tillegg til oss 3. ;o) Så her har det vært livat i kveld med 8 tilbords, men synes det er utrolig koselig å ordne opp jeg så det er bare moro. :o)Og jammen fikk jeg ikke bakt noen cupcakes på morgenen også. :o)Denne gangen ble det oreo cupcakes. Mmmmm ;o)Her ser dere bordet før makeover. Dette bordet var en gang et veldig dyrt bord. Kjøpt i Oslo på en Indisk møbelbutikk. Men jeg angrer ikke et sekund på det jeg gjorde med det. ;o)

Nå skal jeg rydde litt i heimen etter storbesøket her, før bloggrundene kaller.
Å jeg må bare få si en ting til.
Lokalavisa ringte meg i går å de hadde fulgt med på bloggen min siden sist de skreiv et innlegg om bloggen min. De ville nemlig komme hjem til meg å lage en stor reportasje om huset mitt!!! Noe så moro, så de var her i går å tok bilder og skreiv masse. Så dere kan tro jeg er spent på hvordan det blir. Så husk å kjøp Smaalenenes Avis i morgen mine lokale lesere. Å for de ikke så lokale, gå inn på smaalenene.no i morgen. ;o)))

God natt til dere kjære venner.

Simone

13 kommentarer:

Anonym sa...

Hei, utrolig flott makeover:O) Du skriver at du til slutt brukte et strøk jernvitrol på bordplata, er dette jernvitrol i pulverform eller maling med den fargen, eller beis? Har et liknende prosjekt på gang og syntes du har fått så fin farge. Min bordplate er lakkert, tenkte pusse av lakk og behandle, håper på svar:O) Vennlig hilsen Mia

Eli's lille rede sa...

Bordet ble kjempefint! For en jobb du har hatt! Hadde et speil i samme materiale. Jeg prøvde å male det hvitt, men det tøyt ut rosa og gul farve, så til slutt kastet jeg det. Nå for litt siden fikk jeg greie på at man får kjøpt noe i malebutikken som forsegler gjennomtrenging av farve, så man kun kan male et par-tre strøk. Det visste ikke du heller, skjønner jeg, hihi. Men åkke som, skulle gjerne hatt bordet ditt, jeg:) Klem fra Eli:)

Marianne sa...

WOOOOW - FOR EN MAKEOVER!!! Og resultatet ble jo HELT FANTASTISK!!!

Gleder meg til å lese i avisa!!!

Hilsen
en annen Østfolding... :)

-Mia- sa...

Hei snuppa! :-) Såå flott det ble da!! Du er utrolig flink og EFFEKTIV om dagen, fatter ikke hvordan du rekker alt jeg!!?? :-) Og så fint det blir!! Her rives og planlegges det i mellomgangen om kveldene, gøy! :-) Supergøy med reportasje da, det er spennende! Skal kikke innom linken din jeg! :-) Ha en super dag!! KLEM

Alfa sa...

Så utrolig bra jobbet, ble utrolig flott. Nydelig servise du har fått i hus også. Så spennende med repotasje da. Du må legge den ut på bloggen også:0)
Takk for hyggelig hilsen godingen:0)
Klem Alfa

Guttemamma sa...

Himmel og hav: så UTROLIG flott det ble, Simone!! Grattis med nytt bord!!
KLemmer♥

Littshabby littslitt og baremitt. blogspot.com/ sa...

Knallfint bord! Ang Høna Brukthandel; den ligger rett på nedsiden av Aurskog Golfbane. Han har alltid skilt stående ute ved veien når han har åpent. De har fast åpningstid onsdager og torsdager fra 14-19. Rett ved siden av innkjørselen til Høna brukthandel holder ei annen dame på med brukt og shabby ting - Fru Amundsen heter den butikken. Har alltid åpent når høna har det, + noen andre dager i uka som jeg ikke husker i farta!

Hanne Margrete sa...

Himmel for en jobb du har gjort! Men så utrolig fint resultat!!Bordet ble helt perfekt:) Kjenner meg igjen i å løpe rundt å style og blogge samtidig med at jeg lager mat, vasker eller noe..;)
Nå skal jeg lese reportasjen om huset ditt, gleder meg:)

Nyt helgen!
'Klem fra Hanne:)

Solveig (Svingenslillehus) sa...

Dette var en kjempe fin make over, Simone! Herlig service! God helg til deg, søta :) klem fra meg!

Anita sa...

Oioioi, ja her har du hatt jobb :) Men så fantastisk fint det vart :) Digger drivvedlooken eg og!!♡

Tusen takk for fin kommentar hos meg :) Kjekt du liker bloggen min!

Kommer tilbake og leser mer hos deg en anna dag, nå er det natta :)

God helg og klem frå Anita

Prinsesse Elin sa...

Hei takk for besøket. En gang må jo være den første ;)
Jeg har ofte vært innom deg men er ikke så flink på å legge igjen spor etter at jeg har vært her. Du har en fin blogg. Klem fra Elin:)

Hvite Fjær sa...

Bordet ble jo utrolig lekkert, sukk.
Du er kjempeflink:))

Klemmer

Casa Idylle - Kjerrberg Terrasse sa...

Bordet ble aldeles nydelig. Flinke deg.
Klem fra Kirsten R.