forside

lørdag 22. oktober 2011

Etterlengtet ørelappstol endelig i hus!

Ja nå har jeg endelig fått meg ørelappstol.
Har lenge gått å grublet på om jeg i det hele tatt hadde plass i den lille stua mi. Men etter litt ommøblering og styling så passet den rett inn. Å vet dere hvor jeg tilslutt fant den jeg ville ha? Joda, det var nemlig på Bohus det. Der har de fått inn så mye fint i det siste. Har ei venninne som er interiørsjef på et av varehusene demmes så da fikk jeg også en god pris. Takk Anita!!!
Så da i samme slengen fant jeg en utrolig tøff bordlampe, en del kurver og annet stæsj. ;o)))Er ikke denne lampen tøff???
Har sett på den Bloomingville har, men den koster jo det doble av denne. Synes denne var like så fin jeg da. :o)Her har den fine godstolen fått plassen sin. Den ble fort overlesset med puter og pledd. Hadde håpet at en dag skulle jeg fått satt meg ned i den å slappet av litt. Meeen vi får se, har et lite problem med å sitte i ro... ;o) Hehe tøfla mine sto jo ikke litt i veien heller de da se...Denne kommoden/skapet var også av mørk opprinnelse, men har som alt annet blitt hvit.
Å jada ser at jeg enda ikke har fått på noen knotter der, men driver på...Må bare finne noen fine først. hihi Denne har jeg malt selv her hjemme med oljemaling, så den ble ikke så fin i finishen. Men ellers det andre jeg har fått sprøyta er det Fru Nielsen som har hjulpet meg med, jeg pusser og hun sprøyter. hihi Se her for den fine butikken hennes å alt hun lager helt selv!!!
Kjøpte ikke pallen som hørte til, for jeg skal nemlig ha en annen type. En jeg kan oppbevare ting og tang oppi. Men den skal jeg vise dere når jeg får den i hus. ;o)Beklager litt dårlige bilder i dag, men det å ta bilder i mørten er ikke like lett. Å jeg har det som regel travelt når jeg tar bloggebilder så da blir det så som så desv. ;o)Etter en lang dag så måtte jeg bare unne meg noe gør godt til kvelds, nemlig Gambas al Ajillo. Det er bare så utrolig godt. ;o)))
Gambas al Ajillo er kanskje som dere ser, kjempereker(scampi) som er bråstekt i olivenolje med masse hvitløk, fersk chili og frisk persille fra hagen. ;o) Mmmmmm

I dag har jeg hatt med meg ei venninde rundt på shopping i Tønsberg og Larvik. Gjorde nemlig et kupp på finn.no i dag. Så har jeg vært å sett på noen møbler til badet, og noe ble med hjem. Men det skal dere få se senere. ;o)Da slukker jeg lyset for denne gang for faktisk å se, Smokey and the Bandit 3 på tv! hihihi Det er bare en så utrolig tøff klassiker jeg har sett ørten ganger, men aldri blir lei. ;o)

Bonne soirée.


Simone

20 kommentarer:

lisje astrid's husblogg sa...

Sååååå koseleg hos deg!
Slik lampe vil eg og ha
(i nye stova:)

Herleg, lun og god stemning i bilda dine ♥

Nyt helga i din vakre heim!

Klem frå Astrid ♥

Guttemamma sa...

KNALLFIN stol!!

Siljes Hobbyrom sa...

Så lekkert Simone!!! :))

Skikkelig koselig! Kjenner jeg klør av glava og diverse støv her!haha.. Gleder meg til innredning, spes når jeg ser dine fine bilder!

Kose deg masse snupp!
Klem

-Mia- sa...

Så gøy at du liker Smokey and the bandit!! :-) De har jeg og sett flere ganger, og havnet foran tv ikveld også! :-) Kjempefin stol, jeg ønsker meg og en ny sånn stol (den jeg har er en kamuflert svart skinnstol).. Ønsker meg noe i Ektorp stil, men de er så store.. Så tror kanskje jeg må se litt rundt, lenge sia jeg har vært på Bohus, så hadde kanskje vært en idé, og den lampa var knallfin! :-) Den fine halv-veggen din ligner vår litt, bare vi har gamle murstein, der du har panel! :-) Ha en god natt! KLEM

pippilotta sa...

Oiii for en kjekk blogg du har!!! Tuusen takk for at du la igjen et spor hos meg slik at jeg fant inn hit! Nå skal jeg kose meg og titte videre her, helt imponert over det du har fått til, det bordet lenger nede her ble jo helt fantastisk flott!!! Du er god!

Ha en fin søndag♥

staudecafeen sa...

skønne billeder og super flot lampe:) Anne Gine

Hanne Margrete sa...

Kjempefin den stolen altså!! Og lampen er kjempelekker, har sett på den ja, og greit med et billigere alternativ;) Det er bare så lekkert hos deg,sukk:)
Og jeg ble og sittende å se smokey and the bandit i går kveld,herlig film!

Ha en fin søndag!
Klem fra Hanne:)

Lene fra Lillehammer sa...

Kjempeflott stol, heldig du. Og den lampa er også kanll fin. Har muligens tenkt å ha en slik på soverommet, men av typen vegglampe da. Det står mellom den og en de har på Home & Cottage, vi får sjå.

Gretema sa...

Gjennom å klikke på andres linker kom jeg hit til bloggen din. Ååh så masse fint. Har lagt deg til lista mi og gleder meg til å følge deg videre :D

ha en fin dag
Gretema..

Hvite engler sa...

Hei Simone..det kan nok stemme det med finn.no :) Det hvite skapet er desverre solgt.Jeg holder til på gjøvik. Klemmer fra Hanne

MissMette sa...

Hei og god søndag, Simone :)
Så nydelig det klaffebordet du har pusset opp ble ღ virkelig lekkert… Ble veldig fint her hos deg, og nydelige bilder… Fristende og nydelige cupcakes du har her også, nam… Kjempefin godstol du har kjøpt deg her, her kunne jeg ha slappet av ja :) Stilig & tøff lampe også… Gambas al Ajillo har jeg aldri smakt før, så veldig godt ut. Navnet er notert, så får jeg se om jeg prøver dette en dag :) Ønsker deg en fortsatt fin søndag, stor klem fra Mette

Home By Virginia sa...

Kjempe lekker snuppa...!!! :) Det er så fint hos deg... :) *Klemmer*

Anki sa...

Den stolen har jeg også gått og sikla på lenge, men har ikke plass :p
De små sinkhusene dine var så søte. Hvor har du kjøpt dem?! :D

Manne's hverdag sa...

Åååååååh - den stolen var bare helt lekker!!!

Og maten så bare kjempegod ut.

Ha en fortsatt fin kveld...

Klem

Nina i Paradiset sa...

Kjempefin ørelappstol!
Bohuslampa er fin den, -synd at de fra Bloomingville er så dyre.
Ikke skrevet det tidligere, men kjøkkenbordet ditt ble utrolig fint! :)
Likte bordplaten utrolig godt!

Shabby Charm sa...

Den stolen var knallfin!!! Skulle gjerne hatt en slik :) Likte kjempe godt lampen også.

Gambas reker, mmm er jo så godt :)

Ha en fin uke!

MAIAklemmer

Shabby Charm sa...

PS. Vinduet er satt inn med folie fra Bolina. Kan hende du finner det på nettsiden deres!
MAIA

~ ♥ LISBETH ♥~ sa...

Grattis med ny stol! Den var superfin!
Klem

Simones Country Home sa...

Hei hei folkens. :o)))

Tusen takk for alle de superfine kommentarene! Det varmer et lite hjerte. hihi

Zinkhus, stol, kalender og lampe er kjøpt på Bohus alt sammen. :o) Masse fint der nå.

Ha en flott tirsdag alle sammen.

Big hug Simone <3

Anki sa...

Tusen takk for svar :) Da blir det tur på Bohus med det samme :D