forside

onsdag 3. november 2010

Fransk lunch for 2 ;o)

Bonsoir.

Her i heimen er det litt hektisk om dagen. Jeg legger gulv, det oppstår problemer. Ting tar tid å jeg er en smule utålmodig. Men ellers er det ganske så bra. Har lagt ferdig gulvet nå, det gjenstår kun for meg å finne noen fliser å ha rundt ovnen. Å bare det er jo ikke bare bare, det skal være spesielt, selvfølgelig noe som ikke alle andre har osv osv....Så med andre ord, ting tar tid. Kanskje jeg burde dra ned igjen å kjøpe mer gulv i Paris???? hehe Nei så ille er det vel ikke. Finner nok det jeg skal ha en vakker dag. ;o))
Men i dag skal dere få se bilder fra en Fransk lunch jeg hadde her forleden dag.

Bon appètit. :o)Mmmmm Franske godsaker i Fransk kasse. ;o)
Her har jeg handlet med pølse og store bifftomater fra Frankrike. Timian og persille er hentet i hagen til min tante der nede. ;o)Pent pyntet til lunch for 2. ;o)Ny brødkurv ble det også. ;o)Den Franske pølsa her kan jeg anbefale på det sterkeste. De spiser den som oftest før maten settes på bordet. Som en apéritif ( fingermat da). ;o)

Nei, nå blir det en bloggerunde her så er det kvelden på a mor. :o)

Bonne nuit a tous.

Simone

14 kommentarer:

sylvia sa...

god morgen,
nydelige bilder,
å så fint dekt opp, så deilig ut mmmm
heldig du som kan dra til tante i frankrike,
ha en nydelig dag.
klem fra sylvia

elinAnita (eddaskreativiteter ) sa...

Nam nam nam
eddaKlemmer

Alfasinteriør sa...

Det så god ut:)
Håper det smakte.
Klem Alfa

kariogjon sa...

Du har blitt bedre på å ta bilder. Ser riktig lekkert ut. Gleder meg til å se ferdig resultat.

Siljes Hobbyrom sa...

Dette så digg ut!

Har gått glipp av mange innlegg her.. Ikke hatt tid til blogger på evig lenge ;(

SÅ fint gulv!!! Du er bare driftig du!! Og så fine halloween bilder! Var jo nydelig pyntet hos deg ;)

Har nettopp levert en stor oppgave her, så satser på litt bedre tid framover ;)

Ha en super kveld!! Og snart helg! ;)

KLEMs

Landlige Hjem sa...

Mmmmums!!! ;))
Så nydelige bilder og så fint dandert!!♥
Flinkis!! .))
Herlighet så lekkert innlegg under her også!! ;)
Takk for søte ord hos meg lille venn!♥
Jeg fikk tak i disse bokstavene fra Lunehjem.no ;))

Nyt av helgen !!♥
Klemmer fra meg, Anki

Elin med Draumesidene sa...

Heia Simone! Så lekkert bord! Ahhh... Takk for fine ord hos meg! Angåande oliventre, har eg fire. Dei to store er ok no, men er på kjøkkenet. Dei to små har vore i kjempeform, heilt til for få dagar sidan, då nesten alle blada fann ut at dei ville av det eine... ;) TIPS: eg har tatt ein brødpose rundt krukka, slik at det beheld fuktigheita lenger. Ser ut som om dette fungerer? Skal ta bæreposer rundt dei to største tenkte eg. Men eitt av dei store mista masse blad i sommar, og det er heilt fint no? Er første vinteren for meg med slike tre, så eg veit ikkje om råda mine er så bra? Men dei vil visst bli dusja med vatn ein gong i veka på blada? Det gløymer eg heile tida... ;)

Ha ein lovely fredag!
Klem Elin :)

Home By Virginia sa...

Yum Yum ☺

Det så godt ut...!!! Nydelig pyntet ♥

*God helg*

Klemmer fra MV ♥

Heidi sa...

Så lekkert og delikat... Den franske pølsa ser skikkelig god ut. Ha du kjøpt den her i Indre Ø ?Vi skal ha fransk aften her neste lørdag og må jo ha det rette tilbehøret... mangler akkurat noe sånt til apretiffen. Takknemmelig for tips....

-)

Shabby Charm sa...

Utrolig fine bilder! En knallgod idè å legge det frem den lekre lunsjen i kassen på den måten. Hmmm, dette kommer jeg til å gjøre også. Tusen takk for tipset.

Ha en fin ukestart!

MAIAklemmer

-Mia- sa...

Flotte bilder!! Ha en super dag! Klem

Skrinet Antik og Kuriosa sa...

Nydelig bilder og gir meg skikkelig lyst på en fransk lunch! Du er virkelig flink både med ideer og styling og bildene dine er supre! FLINKA :-)
Må se å få tatt en tur opp og hilse på og se meg rundt...

Ha en deilig uke!

Klem Tone

Maliva`s verden sa...

Bonjour...
Nå ble jeg sulten her du;o) Kjøper også med forskj.typer pølser med hjem..og med et glass rødvin til...er det et helt måltid i seg selv.
Gjett om jeg har vært i Maisons du Monde a...det var der jeg køpte tavlen også. Så gøy at du også kjenner til den kjeden. Tenkte å lage et innlegg om det seinere. Koselig at du vil være med i min give-away også..håper lykken treffer deg denne gangen. A bientôt...også har jeg lært en setning som er veldig viktig å ta meg seg på mine reiser i France.....Parlez lentement, s`il vouz plait....tok du den?

ragnhildangelica sa...

Du inspirerer meg! Du og Vibeke :O)!! Gleder meg til å male jeg nå.. Kanskje jeg skal byne med rommet til Melissa.. Roooosa vegg :O)!! Veldig koselig at du kom en tur i dag.. Kom igjen snart, så kanskje jeg og Melissa kan komme til deg en dag??