forside

søndag 31. oktober 2010

Happy halloween?

Trick or Treat. ;o))

Har da fått pyntet litt til Halloween her i huset også. Synes det er en veldig morsom greie jeg da. Moro for store og små. Har hatt en del unger her på døra i dag, og i går faktisk. Kjekt at godtegrisen som jeg er har en haug med godter i godisskuffen min da ja. ;o)
Her kommer det noen bilder fra min Halloweenpynting.Pyntet opp litt med minigresskar og eføy i Simone urnen min. ;o)
Å en Halloween rose.
Den var egentlig ganske så stor og fin, men den ble litt glemt her i gulvlegginga så den tørket litt ut. hehe En nydelig oransje farge hadde den som passet godt inn til Halloween. ;o)
Måtte jo ta fram Halloweengodisen som jeg kjøpte med fra Amerika å. Gør gode er de også. Sour jelly pumpkins og Candy corn. ;o)Quite spooky, oh yeah. ;o)Synes det var finest med et smilefjes på gresskaret mitt jeg da. hehe
Ville ikke ha det så skummelt. ;o)Disse bildene ble tatt kl 01.00 i natt, så det var jo faktisk ganske så spoky ute da. ;o)

Da er det vel senga for meg. Har ikke skjedd stort her i dag. Kunne jo ønske at jeg hadde barn og mann jeg kunne ha dela dette sammen med da, for synes det er veldig moro med sånne ting. Men det er ikke alltid livet blir som man hadde trodd.
Jeg er egentlig ikke så god på å være alene, men det er ikke alltid man har noe valg. Sånne dager som dette å i julen er en litt tung tid å være alene på...
Yeah yeah nok om meg.

Ha en fortsatt superduperspooky HALLOWEEN mine kjære venner!!!

Simone

17 kommentarer:

Lene fra Lillehammer sa...

God morgen Simone. Dette må jeg si var sinsykt flotte bilder, det første bildet kunne ha vært tatt rett ut fra JDL-magasin. Du er flink du og jeg beundrer deg for alt du får til og ditt pågangsmot, ære være deg. Og det godiset du hadde liggende der så bare (slurp) supergodt ut.
Men du, når det gjelder prisen på de store vinduene vi skal bruke til skapdører betalte jeg kun 300 kroner stykket, noe jeg synes er veldig billig.
Oki, ha en flott søndag da, kos deg masse!

Alfasinteriør sa...

Så fint du var gjort det i stand:)
Håper du får en riktig god søndag.

Klem Alfa

sylvia sa...

god morgen vennen.
så flott pyntet hos deg, litt skummelt,men meget vakkert. koselig.
ønsker deg en nydelig søndag.
klem fra sylvia

Hespe sa...

Så flott du har pyntet til Haloween da! Spesielt de søte små gresskarene likte jeg så godt - herlige var de!!!

Jeg hadde ingen på døren i går, men mistenker at dagen i dag blir litt mer !spoky"...;o)

Ha en flott søndag!

Klem fra Hildegunn

Anita S Home and Wine sa...

Så flott du har pyntet.
i år er det første gang på maaaange år jeg ikke er forberedt.
Vi reiser på cup idag og kommer ikke hjem før seint i kveld. så jeg håper ikke døra er full av egg når jeg kommer hjem.
god søndag - klem anita s

Aqua-lady - interiør og hverdagsglimt sa...

Så fiiint du har pynta! Kjente ikke at jeg hadde tid til overs til å skjære ut gresskar i år. Men, lagde et i fjor, - med smilefjes.

Håper du får en koselig kveld, - kanskje det dukker opp noen som tigger litt snop..? :) Regner med at det kan dukke opp noen her i løpet av kvelden, så vi har ei lita snopskål stående (he-he).

Klem til deg
:)

Jennys fire vegger sa...

Kjempefin pynt! :o) Urnen var bare lekker, og blomstene og gøtteriene i kassen ble veldig dekorativt. Gressakret ble jo så koslig med et smil, i stedetfor et grin. :o)

Ja, halloween, jul og påske blir bedre og mer meningsfylt med mann og barn. Sånn har det ihvertfall vært for meg. Sender deg mange gode ønsker om at du også får oppleve akkurat det du drømmer om en gang. :o)

Ha en fin dag videre.
Klem Jenny

PS! Gulvet under er bare rålekkert! Så flink du er!

lisje astrid's husblogg sa...

Så kjempe fint du har pynta da!
Lekre bilder♥

God halloween!

Klem frå Astrid

Alfasinteriør sa...

Takk for gode ord:). Sitter å tenker på om jeg skal ta å legge slikt gulv i stuen min. Er kjempe lei av den stygge parketten..blæææ. Hvor har du kjøpt det og hva ligger prisen på??
Gulvet ser jo helt nydelig ut hos deg. Du må legge bilder inn av det ferdige resultate:0).
Ha en god dag du også:)

Klem Alfa

Fossestua sa...

Så fint du har pyntet til halloween :) Ikke så veldig skummelt til deg, hihi, men pent var det :)
Koselig du ble med på giveaway hos meg, tvi tvi :)
Klem fra Lise

tante fiolett sa...

Vakker rose selv om den har måttet tørke litt;)
Lekker pønt!! og gulvet ditt ser heeelt fantastisk ut!!
Good kveld til søte deg ❤
Smil & klem fra Jeanette:)

ANETTESHUS.COM sa...

Hei, Simone! Så fint du har pyntet da!! Tommelen opp for smilende gresskar;)

Ha en fortsatt fin kveld!

KLEM KLEM
Anette:)

Hilde Heimdal sa...

den evighetskalenderen med klokke kommer på ca 749,- :)))

Elin med Draumesidene sa...

Heia Simone! Så lekker pynting hos deg! Eg hadde også planer, men kom meg aldri til blomsterbutikken ;) Forstår godt at slike høgtider minner deg på at du er åleine. Ikkje minst komande julefeiring... Håper du får tromma saman eit juleselskap, slik at du IKKJE blir åleine! Lov meg det! :)

Håper novemberveka di blir flott!

God klem frå Elin :)

Alfasinteriør sa...

Jeg får se hva jeg gjør angående gulvet..skal inn på nettet å søke litt..Ditt gulv var fantastisk flott. Så jeg får se hva jeg bestemmer meg for:). Takk for hjelpen.
Ha en flott mandag.
Klem Alfa

-Mia- sa...

Stilfull halloween-pynting!! Tusen, tusen takk for at du er så flink til å innom meg! Det er alltid så koselig å lese kommentarene dine! Tiden min strekker ikke alltid til, så jeg er ikke like flink til å besøke, men prøver å stikke innom innimellom! :-) Rammene finner du under speil og rammer i nettbutikken, de heter "stor grønn bilderamme". Kan være du må vente til imorgen eller torsdag før det går å bestille, det der kort-greiene tar visst tid! Ha en super kveld! Klem

Marit ♥♥♥ sa...

Så fint du har pyntet og det amerikanske godteriet så supergodt ut! La meg til som følger, men jeg følger deg fra før av i blogglista mi :) Det er igrunnen den jeg bruker for å komme inn og lese hos andre :)

Ha en fortsatt fin kveld :)
Klem Marit