forside

lørdag 10. juli 2010

En favoritt???

God kveld, eller bør jeg kanskje si god natt. hehe Ja for her blir det som vanlig sene kvelder. Har nesten akkurat kommet meg inn etter utvendig husvask og opprydding.

I dag har jeg tatt meg en fridag fra jobb, å de er det ikke mange av. Blir faktisk neste fredag også, men da skal jeg ned på Sørlandet å fiske!

Men nok om det, i dag var jeg på utkikk etter hagemøbler. Og jammen fant jeg ikke noe også, det ble ikke helt som jeg hadde planlagt, men noe fint ble det. ;o)
Det var faktisk på Jula jeg fant noe. De var selvfølgelig tomme for det jeg egentlig skulle ha, så da ble det noe annet i steden. Det skal dere ikke få se i kveld, men litt senere. Beklager igjen lenge mellom hvert innlegg her, men har så mye å styre med om dagen.

I dag ble terrassen 100% ferdig, og jeg har begynt å vaske huset utvendig for maling. Så nå blir det hvitt her ja. ;o) Jipiiiiii

Men her skal dere nemlig få se min favoritt interiørbutikk i Sverige, Vita rummet .Denne butikken fant jeg på en av mine mange turer over til Sverige når jeg skulle dit for kjøre racing. Den ligger i Karlskoga sentrum, forbi Karlstad.
Her skal dere få se hva for en fin butikk dette er. ;o)Utrolig mye vakkert her. Akkurat som jeg liker det. ;o)Her kan man gå å se i flere timer. ;o)Så hvitt og delikat. ;o)Zink er jo så lekkert. ;o)Et vakkert dekket bord. ;o)Fine ting ja. ;o)Åååååh så lekkert!!! ;o)
En utrolig koselig uteplass. Har lyst å sette meg ned her jeg. ;o)Det var det jeg ville vise dere for denne gang. Utrolig fin butikk dette her, så skal dere mot Stockholm en gang så legg turen innom her folkens. ;o)
Vita Rummet.

Da skal jeg ta muffinsene mine ut av ovnen og pakke for Sverigetur i morgen. Har nemlig tatt meg en fridag fra huset å skal ned å besiktige min tantes Torp langt inne i de Svenske skoger.

Bonne nuit a tous.

Simone

5 kommentarer:

Fru Rosa sa...

Wow her var det MYYYYYE fint!!!!! Uff.....stakars ungene mine....her kommer vi ikke til å legge opp ferieturer på ungenes prinsipper, nei her kommer mora i huset til å legge opp ruten etter hvor de fine interiørbutikkene ligger:) *ler*

God tur til sverige da:))


Og så skal det bli artig å se huset i hvitt....kommer til å bli kjempefint!!!!


klem fra meg

Roka Design sa...

Heisann:)

Nydlige bilder!
Ha en strålende tur til Sverige:)
Klem fra Kari:)

sylvia sa...

hei.
vi har vel alle lange pauser mellom innlegg nå,det er så mye en må rekke,må jo nyte dagene å,godt det er sommer rett og slett.
flink du er som vasker hus å har male sakene rundt hjørnet,
ååå gurimalla for en butikk,der kunne jeg nok å ha gått rundt i timevis..lovely.
ønsker deg en herlig helg vennen.
klem fra sylvia

Siljes Hobbyrom sa...

For en flott butikk!
Må kose deg masse på Sverigetur!
Og ikke værst med en tur til sørlandet ;) Da må du hyle ut viss du skal ha deg en liten kjøretur, så er du hjertelig velkommen til å stikke innom ;))

Ha en super helg!
Klem Silje

Hjemme hos Vibeke sa...

Her var det mye nylige. Skjønner at du koser deg her.
Vibeke