forside

fredag 7. mai 2010

Mye fint ja. ;o)

Hei og hopp.

Åh jeg er i skikkelig vår stemning om dagen. Her har vi knallvær å det spirer og gror ute, en utrolig vakker tid. Å jeg blir i så godt humør. ;o) Har så mange uteprosjekter på gang så vet ikke helt hvor jeg skal begynne. hehe Men joda, har jo gjort ferdig et snart da. ;o) Men ting tar tid da en skal bygge på å lage ting litt på eget vis. Ja for jeg har jo passe mange ideer og meninger om ting.

I kveld vil jeg vise dere en knallfin interiørbutikk jeg fant på nettet her. Dette er en butikk som også har nettbutikk!!!Denne fine butikken ligger i Stockholm å heter Par Courrier.Her er det masse fint!!! ;o))Se denne rå tøffe urna da!!! Jeg har bestilt en nesten lik en fra Nina i Paradiset så den gleder jeg meg til å få. ;o)Å disse liker jeg også godt. Så fine og rustikke. Lurer på å bestille meg 2 sånne. ;o)Denne dama er ikke å forakte heller. ;o)Masse fine Franske gamle tekster og bilder har de å. ;o)Å denne flotte bordlampa da. ;o)Denne klokken falt jeg å veldig for. ;o)

Mye fint her til bra priser, frakta var ikke så gærn heller så da går det jo an å handle fra utlandet da. ;o)

Da får vel jeg ta kvelden etter en lang arbeidsdag ute. I morgen er det konfirmasjon, men kanskje litt jobbing på huset til kvelds. ;o)) Her er det intet slaraffenliv nei. hehe

En riktig god natt til dere alle sammen.

Simone

10 kommentarer:

elinAnita (eddaskreativiteter ) sa...

ja de har masse flott:)
ha en fin dag..og slapp av litt så du ikke sliter deg helt ut:)
eddaKlemmer til deg

sylvia sa...

god morgen,
åå så spennende en butikk dette er.
så mye fint i betong,elsker betong.
ønsker deg en fin lørdag.
klem fra sylvia

Gry sa...

Hei Simone og takk for koselig hilsen hos meg! Har tittet litt rundt hos deg er er det MYE jeg liker! Fransk landstil, rustikke og chabby ting.. Nyydelig ;) La meg til som følger og legger siden din ut hos meg jeg! Ha en fin helg, nyt SOLEN ;) Klem fra Gry

Silje sa...

Dette var en fryd for øyet!
Må jo si at jeg ser fram til når studentlivet er over :D

Kose deg i konfirmasjon, og ha en fortsatt super helg!
Klemmer :))

Solveig`s familie og Interiør blogg!! sa...

Så masse fint!! Lekkert!!
Skjønner at du gleder deg på disse varene ja :)

Ha en fin dag!!

Klem

Guttemamma sa...

For et fantastisk bilde du viser først...!! Må vel betale toll også,er det ikke sånn da?? Mendets er ut som de har utrolig mye fint...takk for tips!!
klem

Hespe sa...

Åh, her var det farlig mange fristelser!! Selv gleder jeg meg til shopping i København neste helg - har på følelsen av at "noe" blir med meg hjem..;o)

Strålende søndag til deg!

Klem fra Hildegunn

Hespe sa...

Åh, her var det farlig mange fristelser!! Selv gleder jeg meg til shopping i København neste helg - har på følelsen av at "noe" blir med meg hjem..;o)

Strålende søndag til deg!

Klem fra Hildegunn

tove sa...

Så mye fint. Må sjekke ut den nett butikken.
Ha en fortsatt fin søndag.

Tove

Loccitane sa...

Hei, du.

Ja de hadde masse fint.
Tenkte jeg bare skulle si ifra til deg at du må regne med å betale moms, og fortolligsavifter, pluss noen ting er det toll på.
Posten tar nesten to hundre kroner i dokumentavgift, så det er ikke alltid at det lønner seg. Om du kjøper lette ting, og eller ting under 150 kroner, slipper du unna.

Ønsker deg en fin dag :)
Hils dine nye venner.

Klem Line