forside

mandag 10. mai 2010

Er det noen bra interiørbutikker i Stavanger???

God kveld.

For jeg skal nemlig dit til helgen. Skal faktisk ta meg en hel helg fri. ;o) Så da må jeg jo ha noen planer. Tenkte oppsøke noen fine interiørbutikker (for det er vel det der???).
Ta en tur til Preikestolen, og kanskje Kjerag. Ikke hver dag jeg er på fjelltur akkurat så har vel kanskje godt av det. ;o)Rimelig vakkert her ja. Her er Kjerag
1000 meter rett ned, skal bli moro å stå utpå der. ;o)Å her har vi Preikestolen, 700 meter ned. ;o) Utrolig fint der ser det ut som. Jeg har aldri feriert eller vært rundt i Norge så det er vel på tide nå. ;o) Er som regel i Frankrike 2-3 ganger i året pga min familie der, har nesten all familien min der faktisk. Så derfor har det blitt dårlig med ferie i Norges land. ;o)

Så er det noen der ute som vet om noen bra interiørbutikker i Stavanger eller i nærheten så vil jeg gjerne ha noen tips. ;o))

Nei nå skal jeg ta med meg mitt nyinnkjøpte magasin vakre hjem å gå og legge meg. Gleder meg, ser ut som det er masse bra der atter en gang.

Bonsoir.

Simone

8 kommentarer:

cathrines hjerterom sa...

Hei!
Stavanger har for eksempel Rom for mer og Lille Maison. Sandnes (kun 15 minutters togtur unna) har derimot et bedre utvalg og de fleste ligger i gågaten. For eksempel Smak, VillaRosa og Bærheim. Spør deg fram etter Bærheim, den ligger litt utenfor gågaten (ikke langt..)
Ellers har Stavanger mye fint å by på altså! Håper du får en fin tur!
Cathrine

Anonym sa...

Så moro med tur til helg
Kos deg masse
Har få tips å komme med. men vil tro det er mye bra der..
Sees

Kjell Åge sa...

Det er mange flott interiørbutikker i Legoland og jeg vet jo selvfølgelig hvor alle ligger. Vi har Ikea, Skeidar, Bohus osv... ;o)

Fru Glitters Hus sa...

Å Stavanger er jo en kjempe plass, de har jo også Kremmerhuset midt i sentrum, er jo bare døds koselig der.

Ha en fin tur.

Klem

Fru Glitters Hus sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Magnys Lille Krinkelkrok sa...

les første kommentar, mye bra! + la famiglia...
lykke til klem-klem kos dere¨¨*

Gry sa...

Nydelige bilder! Det med stenen er jo bare rått! Da må du ha en riktig god tur og kose deg, jeg har dessverre ikke noen tips om interiørbutikker der, men de er helt sikkert der ;) Ja, Vakre hjem & interiør kan jeg lese igjen og igjen og oppdager stadig noe nytt. God tur! Klem fra Gry

Silje sa...

Så morro da! :))
Har selv vært på prekestolen 3 ganger. Fantastisk utsikt! Får håpe været holder :) På Kjerag er det vell enda mer spesielt!

Masse bra interiørtips :) Når vi skal til Stavanger stopper vi alltid innom Den franske Landstil på Moi, men du tar gjerne tog?

Ha en fin kveld! :)
Klemmer