forside

torsdag 11. mars 2010

Nye varer fra Nina! ;o)

God aften.

Ja i dag var det nesten julaften her. Like gøy hver gang jeg får ei pakke fra Nina. ;o)
Denne gang var det bilder og skilt. Fikk til og med en kjempefin gave også!Se hva jeg fikk da!
Kjempefint stort skilt fra Chic Antique. Dette har jeg ønsket meg lenge, tusen takk Nina du er så snill og god. ;o))Se så fint englebilde. Dette har jeg også ventet på lenge. Bildene kommer fra Mathilde M, de har så mye fint. ;o)Å dette skiltet synes jeg er så koselig. Jeg bor nå enda alene, men synes det passer så godt her allikevel. Har jo en liten familie med mine dyr da. ;o)Flere bilder fra Mathilde M, liker de bare så godt. ;o)Tror nok disse skal få bo på soverommet mitt ja. Trenger jo noen engler som kan passe på meg litt. ;o)Så masse fint! Ganske store er de bildene og skiltene å. Har i kveld hengt opp noe av det, men blir liksom ikke helt fornøyd med plasseringa så det blir nok justert på et par ganger til ja. ;o)

Igjen TUSEN TAKK til Nina i paradiset for gave og fine varer. Har flere bestillinger på gang der å gleder meg som en unge til å få det hjem. Så snart blir det nye lamper og annet stæsj. Sjekk bloggen hennes for masse fine varer og bilder. ;o)

Nattaklem fra meg og engelene mine. hehe

Simone

3 kommentarer:

Maliva`s verden sa...

Hei...flotte skilt og bilder du har kjøpt deg. Viste ikke at Mathilde M,også hadde bilder i deres kolleksjon;o) Da nærmer det seg helg igjen...men hvor ble det av sola? Ja,ja kos deg ihvertfall.Klem fra Maliva

Nina i Paradiset sa...

Hei!
Så fint at du ble fornøyd, og at alt kom frem helskinnet, -med min reserveløsning på emballasje (avispapir) Denne uka har jeg IKKE det samme problemet, i allefall!!!

Kommet flere nye ting fra MM i nettbutikken deres nå! Har jo bestilt endel, men tror jeg må inn med enda en bestilling snart... (venter to nå, -den med badedingsene dine, og en med håndklær ++)

Skiltet måtte du jo få for god hjelp på messa! ;)
Klemm!!

Lene Christins verden sa...

Så mange fine ting.. Nina har sååå mye fint...
God helg... og takk for alle kommentarene inne hos meg..
Klem LC♥