forside

lørdag 27. februar 2010

Blomsterkrise?

God kveld, eller skal jeg kanskje si god natt nå... Hehe , ja jeg sitter nå som vanlig oppe å blogger litt. I dag skal det handle om blomster. ;o) Har jo så vanvittig få blomster her i huset, å ønsker meg mange flere. Men trenger noen som er litt hardføre å tåler litt tørke. ;o) Jeg har det jo alltid så varmt her så de må vannes ofte, å det glemmer jeg jo til stadighet. Så her skal dere få se min lille samling, men i morgen skal jeg faktisk koste på meg et par nye. ;o)Denne hjerteblomsten(eller hva dere nå kaller den) bor i gangen. Å den har blitt fryktelig lang, men en kjekk blomst som tåler litt tørke. ;o)Atter en hjerteblomst, denne bor på badet. ;o)Å jammen har jeg ikke en eføy også. ;o) Denne bor på stua, men søker egentlig leie et annet sted i huset. ;o)Å disse søte små har jeg fått av ei venninde, tror det er bananpalmer?! hehe, men er slettes ikke sikker på det. Men de skal bli store og fine vaffal. ;o)Å denne bor langt borti et hjørne av stua, er jo ikke kar om å huske hva den heter da men. Kjekk blomst det også, ikke tørst for å si det sånn. ;o)Sist, men ikke minst, enda en hjerteblomst. ;o) Tror jammen jeg trenger litt kjærlighet i livet mitt igjen jeg. Ikke bare hjerter på blomster å annet stæsj. ;o) haha
Dette søte lille hjertet bor også for tiden på badet.
Men i morgen skal jeg på blomstershopping tror jeg så da kan det jo hende det ramler inn et par nye. Har så lyst på sånne dråpeblomster?? Tror det var det de het. ;o)
Nei huff nå er det leggedags, skal på jobb i morgen igjen så da er det bare å krype til korset.

Ha en fantastisk fin natt dere søte venner. ;o))

Simone

6 kommentarer:

Mitt hvite hus sa...

Flotte blomster du har da... den banan planten var interesant..
Blir den stor den?

Moro med nye blomster også da..

Klem Kerstin

Guttemamma sa...

Hjerteranke/hjerter på tråd er fine planter ,enig med du! Skal ut på perleblomstjakt i dag jeg også. Må få litt vår inn i stuen i dette snøværet...
klemmer

nr14 sa...

Jaja, smiler litt for det er flere som skal koste på seg noen nye blomster. Rundt om hos meg også er det litt ymse i noen krukker.

Koselig med litt fornyelse også:) Ha en fin lørdag

nr14 sa...

Jaja, smiler litt for det er flere som skal koste på seg noen nye blomster. Rundt om hos meg også er det litt ymse i noen krukker.

Koselig med litt fornyelse også:) Ha en fin lørdag

Magnys Lille Krinkelkrok sa...

liker også så godt diss ehjerteblomstene.. når de er blitt lange, kniper eg av dem og tvinner det til en krans...
pottene dine er utrolig flott!!
ha en kosleig lørdag¨¨*

klem,magny

hanne-monge sa...

Fine grønne planter du har! Jeg har også flest av dem,og de tåler jo alt!! Men nå er det tid for hortensia,det er favorttblomsten min! Har 3 av dem nå som jeg prøver å holde liv i,de er nydelige og passer så godt i de romantiske hjem;)

God lørdagskveld, og takk for en koselig blogg!