forside

torsdag 7. januar 2010

Våryr!


Bonsoir mon amies.

Ja våryr er ordet som beskriver hvordan jeg føler meg om dagen. ;o) Det er jo så mye nytt og vårlig i alle interiørblader o.l nå om dagen. Så det er jo ikke rart man får et snev av det da. Selv om gradestokken ute her står på 25 minus nå så føler at våren kommer fortere enn vi aner. Man kan jo håpe. ;o) Jeg er i min egen lille drømmeverden om dagen, drømmer om sommer og sol. Om hagen som jeg skal grave opp å lage helt på nytt, med vakre blomster og steiner. Å ikke minst til å male huset hvitt og sette på sprossene på det. Ja, en må ha noen drømmer så disse kalde vinterdagene går litt fortere.
I dag har jeg jeg ikke fått gjort så mye som jeg ville, men her kommer noen bilder i værtfall.Min vakre asalea står i full blomst nå. ;o)Måtte endre litt på peishyllene mine i dag også. Er ikke helt fornøyd med den veggen her, men den får være sånn inntil jeg får satt opp min drømmepeis her. ;o) Som dere kanskje ser har jeg satt opp de to hvite lysestakene jeg malte her om dagen. De ble ganske så fine synes jeg, satte på noen hjerter for å pynte de opp litt extra. Kvaliteten på bildene mine nå om dagen er litt dårlig da jeg jeg har måtte levere tilbake det kameraet jeg har lånt en stund nå. Men en dag skal jeg kjøpe meg et ordentlig kamera selv. Så enn så lenge får dere bare nøye dere med denne kvaliteten. ;o)Synes de ble svært så fine jeg. ;o)Her er restene av min vakre amaryllis. Tror det ble litt for varmt for den her i huset. ;o)Her er hele veggen min. En gang om ikke så alt for lenge skal det bli satt opp en gammeldags Engelsk peis her. Da blir det så myyye finere. ;o)
Nei nå sier jeg god kveld. Det er strax 27- ute nå, å jeg har lagt i masse ved i ovnen så det holder seg varmt og godt her i natt. En liten løpetur med Baya nå så er det kvelden.

Simone


6 kommentarer:

Hege`s vakre hjem sa...

Heia...


Takk for hyggelige kommentarer på bloggen min :o) Kjekt at du likte skapet og kjøkkenet :o)

Kjempeflott innlegg du har... massa flotte bilder...lystestakene dine ble kjempefine! Og dem hjertene pyntet godt opp (har slike selv) Kjempesøte!!

Engelsk peis er jo bare sååååå nydelig da!!


Ønsker dej en kjempefin dag!

Klem Hege :o))

Henriette's innfall og påfunn sa...

EN må drømme litt! Her er også 27 minus! Det er minst 17 grader for kaldt! La oss håpe på bedre tider litt fort ;-)

Christinas låvebutikk sa...

Heisann!!
De er 50#50 tror jeg og koster 249,- (-20%)
Ha en fin dag!

Romantisk Vintage sa...

Heisann! Takk for så koselig kommentar hos meg:))en flott blogg du har,herlige innlegg og fine bilder.masse fin inspirasjon, gleder meg til å følge deg/ditt hus og dine prosjekter videre:))
Ha en fortsatt fin dag.Klem

Cosmos sa...

Lekre bilder du viser.
Azaleaen var nydelig samt alle de vakre lysene..
Marianne

Simones Country Home sa...

Hei på Dere søtinger.

Takk for alle de hyggelige kommentarene. Nå skal jeg inn å se på de koselige bloggene deres så skal jeg blogge litt. ;o)

Klem Simone