forside

onsdag 6. januar 2010

Ønskeliste del 1


God Kveld kjære lesere.

I dag har vært atter en lang dag. Hatt en lang dag på jobben, så rett hjem å løpe med Baya. Å til nå har jeg drevet med prosjektet mitt. Malt et strøk til på alt sammen. Ser jammen ut som det holder, men får se hvordan det blir i morgen i dagslys.
Har også lyst å dele med dere mine interiør ønsker, det er vel egentlig ikke få. Hehe...Men et sted må man begynne. Her kommer noe som jeg synes er veeeldig fint. ;o)Denne vakre såpekoppen. Nina har den i butikken sin, så den skal snart bestilles! ;o)
Alt dette vakkre fra Ib LaursenDisse Franske skoddene er bare rå fine! Disse har Tine i butikken sin. Vil så gjerne ha disse, men da må jeg nok en tur til Trøndelagen først ja. ;o) Kanskje til våren?Tenk disse ute i hagen min til sommeren. ;o)
Så utrolig fine potteskjulere med årstall på. Disse er også fra Ib LaursenÅ denne koselige lampen fra Crème de la Crème. Har taklampa i den samme serien. Men skulle også gjerne hatt denne her, pluss bordlampa i samme serien også. Er jo så utrolig fint med fattigmannssølv! ;o)Disse skiltene er så morsomme da. Har et par fra før, men det er de mørke. Vil ha noen hvite også. ;o) Disse er også fra butikken til Nina.Å dette synes jeg er så vakkert, er jo så glad i engler. Dette er noe Nina selger i butikken sin, så kommer nok snart en bestilling til deg nå Nina! ;o)

Ja dette var vel nok ønsker for i dag. Moro og bare sitte å kikke på nettet og på nettbutikker å lage seg noen ønskelister. Kanskje man får det, kanskje ikke. ;o) Jeg kommer i værtfall til å kjøpe en del av det, det er en ting jeg vet i allefall!

Ha en riktig God Natt alle sammen.

Simone

10 kommentarer:

Nina i Paradiset sa...

De blomsterpottene, samt mere fra Ib Laursen vil du også finne i butikken min til våren, men d går ikke an å bestille de før på messa sa agenten da jeg snakket med han i kveld.
;)

Simones country home sa...

Oki, men så bra! Da kommer det en bestilling fra meg tenker jeg. ;o)

Vi treffes kanskje på messa vi da? Ååh gleder meg allerede. ;o)

Klem Simone

Shabbycharm sa...

hallo...så godt å väre tilbake hos dere damer,dere har värt ett stor savn,det eneste jeg kom inn på var på facern.men nåååå alså..hehe
den soap holderen er bare så lekker og den skal jeg ha,koste hva den koste vil ,det står liksom navnene våre på den ...eller??hehe
klem bella

Hege`s vakre hjem sa...

Åååååå...så nydelig bilder!! Og sååå masse fint da! Nydelige krukker med tall på og masse andre herlige ting!!

Takk for koselig kommentar på min blogg :o))

Jeg slettet noen bilder på min nyoppstartede blogg..så jeg husker ikke helt..men tror du spurte om noe..så du kan jo "spørre" mej en gang til hehe...vis du kommer på hva de var ja.. ;o)) Jeg husker ikke hva de var...

Ønsker dej en kjempefin dag!!

Klem Hege :)

salige lavendel sa...

Synes Ib Laursen har mye fint på gang for tiden. Såpeskålen øverst var superlekker!

Simones Country Home sa...

Hei på Dere.

Takk for koselige kommentarer. :o)

Ja ikke sant Bella, det gjør jo det. Det står egentlig navnet mitt på alt der synes jeg. ;o))

Hei Hege. Takk for det, hyggelig at du liker bildene. Men hva var det jeg skreiv til deg da? Hmmm, husker ikke nå. Men skal gå inn på bloggen din etterpå så kanskje jeg husker det. ;o)

Klem Simone

Livs Lyst sa...

Mange fine ting du ønsker deg her!

Ha en fin dag og velkommen som ny blogger her i lille interiør-land!!

Hilsen Liv ;O)

Christinas låvebutikk sa...

Hei og takk for alle koselige kommentarene! Nydelige ønsker her!
Koselig å se nye bloggere!
Ha en fin kveld!!

Bolettes hus sa...

Ja, her var det mye fint! Det er mye man kan ønske seg... Kanskje jeg også må bestille den oppvaskkosten på det øverste bildet.... Koselig blogg du har og velkommen til nib! Alltid gøy med nye bloggere! Legger meg til hos deg jeg:-) Klem fra kari

Simones Country Home sa...

Hei hei og takk for det Kari. ;o)

Hyggelig og bli kjennt med nye bloggere. Å det som er litt gøy her det er at jeg ble kalt bolette som liten av familien min,for jeg var så lita og lubben, å det betyr kjøttkake på Fransk! hehe Jeg er halvt Fransk vet du. Morsomt. ;o)

Nå skal jeg ta en tur på din blogg.
Ha en fortsatt fin kveld.

Klem Simone