forside

søndag 3. januar 2010

Da var Julen over for denne gang


En riktig God Kveld til Dere.
I dag har jeg vemodig pakket bort julen her i huset. Det er jo alltid litt trist det synes nå jeg. Men siden jeg fortsatt har igjen en del å gjøre her i huset så var det greit for denne gang. Har jo enda ikke fått hengt opp alle bilder og annet stæsj så har en del å holde på med fremover kan man si. Her blir jeg nok aldri arbeidsledig. ;o)
Nå som alle Julesakene er ryddet bort å dette innlegget er publisert, skal jeg sette meg godt til rette i sofaen. Notting Hill går nemlig på Tv3 i kveld så da skal jeg prøve å slappe av litt og få med meg hele filmen.Jeg må vel bytte ut disse gardinene også, men jeg synes det er så fint med lingardiner. Har sett meg ut noen fine i denne butikken, så kanskje kanskje. ;o) Til sommeren skal jeg nok ha blonde gardinene mine i fra Lene Bjerre der.
Fikk omsider hengt opp lampen jeg kjøpte hos Nina også, men har ikke fått koblet den på enda(har nemlig ikke kontakt over vinduet).Hadde jo helt glemt å vise dere min vakre Asalea.
Da var det alt for denne gang. I kveld har jeg begynt på noe jeg har venta på lenge, men det skal dere få se hva er i morgen. Men det blir hvitt i heimen i værtfall!!!

Simone


3 kommentarer:

Balke gård sa...

Godt nytt år og hjertelig takk for hilsen! oselig å finen så fien blogger som dette, de julekulene på skålene nyttårsaften var kjempefine! Smart! Håper du får en fin uke, her er jula ute, ok siden vi pynta ferdig 1.des.,-lei:-) Klem, MArianne

Simones country home sa...

Hei igjen og Godt Nytt år til deg også. Takk så mye for det, moro å pynt opp litt til nyttårsmiddagen.
Ja det var veldig greit å få ut julen nå. Nå skal jeg bare kose meg fremover med interiør og andre huslige ting og prosjekter.
Ha en fin uke. :o)

Klem Simone

Maliva`s verden sa...

Hei..velkommen hit til Nib...Alltid hyggelige med nye interiørbloggere som dukker opp. Håper du vil trives, du har en spennende blogg som jeg helt klart til besøke igjen. Klem fra Maliva