forside

tirsdag 28. februar 2012

Tulipaner og rosa telefonrør!

God kveld folkens.

Ja du leste riktig, rosa telefonrør. Jeg er jo som kjent litt mer enn normalt opphengt i appleprodukter. Så fikk jeg en dag se på nett noen kjendiser i USA som gikk med et tøft retro telefonrør til øret. Hva kunne da dette være?! Joda det var jo det den nye ITgreia til kjendisene, altså pop phone.
Dvs et retro telefonrør med kabel som du kan koble rett i Iphonen. Dette skal jo være bra for å slippe farlig stråling fra tlf og svetting i øret. ;p Å når en har touchtelefon så er det jo ikke så lett å holde den til skuldra. Så derfor, et kult gammeldags telefonrør. Her kan man høre på musikk fra telefonen, motta og legge på samtaler. Moro for applefreaker ja.
Men nok prat om dette tullete, men høyst nødvendige telefonrøret. ;o)

Her kommer noen kveldsbilder fra heimen.Fru Nielsen og jeg tok en handletur i dag, som vanlig på utkikk etter gamle møbler og stæsj. Måtte jo da også innom å handle litt blomster. Ja for her om dagen er det reine vårværet. I dag viste gradestokken 14 pluss i skyggen!?! Ja tenk det dere, å vi er i februar enda. Humøret og kreativiteten er på topp om dagen. En ting å si DEILIG!!! :o)))Skal det være litt egenprodusert sjokolade kanskje?
Jordbær dyppet i sjokolade er vel det beste. Lagde også noen i silikonformer som egentlig er til cupcakes, men fungerte veldig bra til sjokoladen også. Mmm ;o)Vakre tulipaner gir en deilig vårfølelse. La de ligge et par timer i kjøleskapet med plasten på så står de penere og holder lenger.
Forøvrig tilbud på Plantasjen nå, løp og kjøp! :o)
Litt kveldskos må en vel unne seg, men ja jo her i huset blir det kanskje litt for mye kos!? hihi
Sånn er det med ei som elsker å lage mat, kaker og søtsaker. ;pMåtte bare få vise dere denne tøffe pop phonen. Kjendisene har det...Og jeg måtte jo ha det! Hahaha Kjekt å ha. :o)))

Ellers blant middag, sjokoladelaging så har jeg fått malt en vegg til i walk in i kveld. Så det tar form folkens, men det går ikke fort.

Bonne nuit.

Simone

5 kommentarer:

Hespe sa...

Hei Simone!!
Herlig - kjendisene har det, og du.. ;)

Skjønne bilder hos deg - nydelige tulipaner, herlig stæsj og mmmmmm, deilig sjokolade..

Flott torsdag til deg!

Klem fra Hildegunn

Gårdsjenta sa...

Hehe, flott telefon!!

Så ut som veldig deilig sjokolade :)
Er kanskje ikke meningen at alle prosjekter skal gå fort? :9 Gangen her har vi holdt på med i to måneder nå, og jeg trodde vi skulle være ferdig for en måned siden. :P

Har blitt så inspirert av trappa på terrassen din, blir forhåpentligvis en sånn her også, om noen måneder :)

Guttemamma sa...

De der har jeg sett i et eller annet blad, veldig kule! Du skal se dette blir den nye farsotten...
Ha en herlig helg!
Klem♥

Manne's hverdag sa...

Hei!!!

Jeg selv er ingen "dupedings"-dame, men denne var skikkelig FIN!!! :)

Herlig med tulipaner - var på Plantasjen selv før helga og kjøpte 3 buketter. :)

Klem

Anonym sa...

web tasarım, web yazılım, web, tasarım, seo, google optimizasyonu, mobil uygulamalar, hazır web sitesi, firma web sitesi, ekonomik, uygun, kobi, facebook uygulamaları, uygulamasi, mobil, sanal tur  -  www.btofis.com