forside

søndag 4. desember 2011

2 Advent og oppussing.


Hei på dere.

Ja nå er det alt 2 advent folkens. Har dere fått litt mer julefølelse nå, eller mangler det lille extra? Her er været det samme, ganske mildt dog noe kaldere enn før. Så håper jo snart på litt snø så vi får den rette julestemningen. :o)
Jeg har nok å styre med om dagen så er ikke så mye her inne nå. Jeg jobber en del og driver fortsatt å får ferdig ting her hjemme til jul. Har da fått pyntet noe, men når et halvt bad står plassert i stuen, og et lass med klær så er det ikke riktig så stas å pynte. hihi :pMen har da klart å få litt julestemning her i heimen da. ;o)
Se hva jeg har lagd!
For første gang i mitt liv(hehe) har jeg laget en krans helt selv. Pleier jo som regel å kjøpe en, men denne gangen er alt selvgjort!
Var i skogen å plukket masse, ja jeg mener masse tyttebærlyng. For det går med ekstremt mye til en stor krans. Lagde selve rundingen av avispapir, alufolie og ståltråd. Å bandt bare på små bunter med tyttebærlyng og ståltråd rundt etterpå. Å det ble bare sååå fint, å så moro å ha lagd den helt selv a gitt. ;p Dette var Fru Nielsens idè så det her gjorde vi oppe hos henne her forleden, godt vi har skogen rett utenfor døra sier jeg bare. :o)Kransen fikk da plass på min gamle dør. :o)Måtte bare få vise dere den fine pakkekalenderen min. Denne overrasket nemlig min kjære meg med når jeg kom hjem fra jobb her. Aldri fått pakkekalender før så dette var jo bare så utrolig hyggelig. :o) Ække så værst han derre kællen min assa. ;p

Da er det strax kvelden her, men først blir det en episode med Jul i Skomakergata. hihi

Bonsoir

Simone

10 kommentarer:

Solveig (Svingenslillehus) sa...

Aldeles nydelig, Simone!
Flott krans og så kosselig med kalender da!

Ha en fin kveld!
Klemmer til deg!

Janne sa...

ikke så værst til gubbe du har nei,
arti med kalender:)
Nydelig krans, flink du er,hadde store planer om å lage en jeg også,men ikke blidt enda, og snøen ligger her nå så litt vanskelig å finne matrialer i skogen :))

ha en fortsatt fin førjulstid:))

klem fra Janne

Petrine sa...

Godt å høre at det er flere enn meg som ser på Skomakergata om dagen :)

Veldig fin krans du har laget forresten :)

Ha en fin mandag!

lisje astrid's husblogg sa...

Kjempe koseleg stemning hos deg!

Den kransen din var virkeleg flott..

Takk for slike fine ord frå deg :)

I dag kom endeleg snø til oss! :)

God ny veke ♥

Klem

-Mia- sa...

Åååå, jul i skomakergata!! Det er koselig det! Har klart å få den som ringetone på telefonen, så nå vil jeg nesten ikke ta den når det ringer ;-) Så koselig med kalender da, ikke verst! :-) Her kom kuldegradene i natt, så kanskje det blir litt snø etterhvert, hadde vært fint for julefølelsen. Vi drar til syden fra 13.-20. så bare det er snø når jeg kommer hjem igjen, er det greit :-) Ha en super uke, Simone! KLEM

Manne's hverdag sa...

Så NYDELIG krans Simone!!!

Og for en snill mann du har!!!

Klem

Anonym sa...

Kjempeflott WIC i et innlegg lengre ned her:) Lurer på om du bruker jernvitrol som beis eller om du bruker vanlig jernvitrol som man blander med vann. Hilsen fast leser:)

Marlen sa...

Hei, ville bare takke for titten:)

Du har et nydelig hjem, utrolig koselig du har pyntet til jul:)

-Marlen-

Anonym sa...

Så utrolig fin krans!! Knall fin var den :) Også likte jeg den søte pakkekalenderen din. Min ligger i en pose bak tv'n ;) Ikke like fancy :p

"Liffliff" sa...

Kjempe lekker krans Simone!:-)
ha en fin kveld!:-)