forside

onsdag 26. oktober 2011

Boklansering av Livet på Landet.

Bonsoir mine venner.
I kveld har jeg nemlig vært på lansering av boken, Livet på Landet!
Dette er en utrolig vakker bok som er skrevet av 2 skjønne damer fra bygda mi. Den handler da altså om livet på landet og alt det fører med seg. Masse fine bilder, oppskrifter og inspirasjon her inne. Bildene i boka kommer fra hjem rundt om i bygda her osv.
Her skal dere få se noen bilder fra i kveld. ;o)Dette er da omslaget på boken. Dette er nøkkelen til stabburet på gamle Frøshaug gård i Trøgstad. Nøkkelen er i daglig bruk enda! :o)Her er stabburet fint pyntet til alle gjestene. :o)Enkelt og vakkert dekket bord. :o)Gamle striesekker er brukt som duk, kremmerhus som bordpynt og Norgesglass med levende lys. :o)Hjemmelagde punsjeboller i søt forpakning, og egenproduserte kort med oppskriften på. Disse damene er kreative ja! ;o)Hjemmelagde punsjeboller i mengder, å de var bare sååå gode. ;o)Masse deilige kaker var for anledningen donert av det lokale bakeriet.(Husker desv ikke hva bakeriet heter.) ;o)Her har vi damene bak denne flotte boken som står i bakgrunnen der. Altså Heidi Frøshaug og Cathrine Rød Gundersen. Mens de 2 bertene forran er Fru Nielsen til venstre og Albertines Verden til høyre. De mottar blomster for at de lot damene bak boken fotografere i de fine hjemmene deres. Begge disse damene driver interiørbutikker, henholdsvis møbler og interiør. ;o)Her kommer det et bilderas fra boken, så her kan dere få en lien forsmak på denne utrolig flotte boka og de fine bildene. :o)))
Nå hva synes dere folkens???
Var ikke dette flotte bilder? Bare vent til dere få se boken selv. Her skal dere få noen linker til de som selger boka om dere ønsker å kjøpe den.
-Nina i Paradiset i Molde (kan besst på nett)
-Bryggerhuset i Trøgstad
-Fru Nielsens Interiør i Trøgstad (kan besst på nett)
-Albertines Verden i Askim
-Vintage Kompagniet DK
-Landlige hjem i Jessheim (kan besst på nett)
-Alle tiders interiør i Halden
-Tine`s shabby chic shop i Trondhjem (kan besst på nett)

Det er også mange flere, men da må dere gå inn her for å se.

Jeg personlig kan i aller høyeste grad anbefale boka!!!

Da skal jeg spise restene av skinkesteka jeg brålagde før jeg dro på lanseringen. I morgen blir det atter en dag med å kjøre rundt å vise Franskmennene litt av vårt vakre land. :o)

Bonne nuit!!!

Simone

15 kommentarer:

Nina i Paradiset sa...

Jeg har bestilt den til butikken min!!! :)

Nina i Paradiset sa...

Skulle skrive at dette så utrolig flott og spennende ut, -heldige du, men det forsvant i iveren etter å bestiller bøker!

Simones Country Home sa...

Hehe det går bra Nina. ;o)

Ja ring Heidi som jeg sa så lager dere en avtale der. Kjekk dame det.
Klem klem i natten :o)))

-Mia- sa...

God morgen! :-) Så gøy med reportsje, og så fortjent! :-) Denne boken ser utrolig fin ut, jeg har lyst til å ta den inn i butikken, men har mye varer i komminga, så må vente litt! :-) Så koselig ut på lanseringen, og det må jo være det fineste bordet dekket jeg har sett! :-) Ha en super dag! KLEM

elinAnita (eddaskreativiteter ) sa...

Ser ut til og være en flott bok..
ha en fin dag
klem

sylvia sa...

hei.
men ååå så fin en bok, ja den må jeg kjøpe,
må inn å titte om den er i nærheten av meg,
kanskje en vanlig bokhandel har den.
gratulere til dine venner,
klem fra
sylvia

Hespe sa...

Boka ser knallfin ut Simone - tror jommen denne må på ønskelista mi jeg ;)

Ha en flott dag!

Klem Hildegunn

Anonym sa...

Så utrolig flott bok, med mange herlige bilder.
Klem fra Kirsten Reinertsen

Lene fra Lillehammer sa...

Hei på deg bertilus! Tenk å friste meg slik med DEN boka da, hmm, ønske seg? Er jo snart jul. Får nok legge inn noen aksjer hos sambo tror jeg. Ellers kjøper jeg den selv, så mange flotte bilder da. Trøgstad ja.........hmm, vekker VELDIG gode minner.
Jeg angrer meg for at jeg ikke kjøpte flere av lyslenkene for de var jo så knæsj da. Hvor dum er ikke jeg når jeg bare kjøper 2? Jaja, grattis som midtsidepike, må vel være den søteste bidsidepiken som noen gang har vært i lokalavisa vil jeg tro:
Okidok, kos deg masse mon ami!

staudecafeen sa...

skøn bog den må jeg eje. Anne Gine

Heidi og Cathrine sa...

Hei Simone og takk for i går. Sååå fin omtale du har laget da. Det setter vi stor pris på. Så at du tok så mange bilder i går, hadde vært kjempefint om jeg kunne fått de på mail..

Klem fra Cathrine og Heidi

Landlige Hjem sa...

Herlig!! For et flott bord og for en vakker bok!! Så flott å være med på lanseringen, lekre bilder du har tatt! <3
Gleder meg stort til å selge den i butikken ja ,)
Setter stor pris på at du har reklamert vet du, så snillt av deg lille venn ,)
Ja nå går det fort, bare 14 dager igjen ,)
Kjempe fin reportasje av deg, du er superdyktig!!
Ønsker deg en skjønn kveld <3
Varme klemmer fra meg,
Anki

Solveig (Svingenslillehus) sa...

Herlig at du har vært midtside pike! :)
Flink er du!
Nydelige bilder, kanskje jeg må ha en sånn bok?!!! :)

Ha en fin helg, snuppa!
Klem fra meg i Svingehuset!

MissMette sa...

Hei og god fredag til deg Simone ღ
Har kost meg med innlegget ditt i avisen, veldig flott og du er bare kjempeflink!!! - virkelig ღ Syns du passet som både covergirl og midtsidepike ღ Dette er gøy å ha til ettertid :) Jeg tok en kopi av den fra nettsiden og lagret den sammen med mine bilder om mine bloggvenner :) Blir gøy å se senere en gang ღ
Flott innlegg om denne vakre boken også ღ skal legge den inn på julegave ønskelisten min :) så får vi se om jeg har vært snill i år, hihi... :) Her skal vi i 40 års dag til min søster i kveld, så det er vel bare å hive seg rundt hvis jeg skal bli ferdig :) Ønsker deg en kjempeflott fredagskveld og helg ღ Stor klem fra Mette ...

Crinoline sa...

Takk for tips.Boken ser ut til å være i min smak.Er jammen imponert over hva du har fått til i huset ditt.Virkelig nydelig.