forside

fredag 7. januar 2011

En annerledes jul.

Hei på dere.
Ja nå har det jammen blitt en mnd siden jeg har vært inne her gitt. Det har sine årsaker, men som vanlig mye stress for å få ferdig div prosjekter o.l. til jul.

Julen for meg denne gangen har vært noe annerledes enn før. Jeg gledet meg til og endelig ha julen i mitt eget hjem, å ha alle i familien her. Men det var ikke helt sånn det ble, altså familien kom den å det var jo kjempekoselig. ;o) Det som var greia at jeg var så absolutt ikke ferdig med noenting, å da ble jeg sånn over middels stresset ja. Å det passet jo ikke så bra nå som jeg har vært en del dårlig... Alt ble et sant kaos og rot. Polakken dro hjem før tiden å jeg ble stående med mye jobb selv. Så på lille julaften pyntet jeg ferdig til jul, å julaften vasket jeg huset, å lagde mat fra kl 09.00.
Da endelig gjestene kom kl 18.00 så var jeg utslitt, å orket ikke spise noe. Og sånn har det vært i nesten hele julen, ikke spist... Det å være alene om alt er ikke alltid så greit som jeg skal ha det til nei...
Traff også en gutt som virkelig tok pusten fra meg, men jeg skjønte fort at dette var litt for mye for meg. Jeg har bodd for lenge alene nå, så da blir en vel litt kresen kanskje. hehe Finn fem feil med en gang...
Så bloggen her har vært nedprioritert, har heller ikke vært innom noen av dere andres blogger heller. Macen min ble også dårlig i jula så den er hos doktoren nå. :o( Så nå blogger jeg med en Toshiba som jeg ikke er venner med, så vet ikke helt hvordan dette innlegget blir da men. hehe
Se bare så elendig juletreet mitt så ut. haha
Men det skal jo sies at jeg brukte akkurat 5 min på å finne det uti skogen sånn ca kl 16.00 på julaften mellom matlaginga. ;o))

Meeen skal skjerpe meg nå altså. ;o) Pynten er alt nede og huset er igjen vasket og shinet. Måtte våren komme!!! hehe Nei i stedet for å sitte her oppe i kulden så kommer jeg til å dra nedover i varmen snart. Må bare finne noe passende. ;o)

A bientot mes amis.

Simone

8 kommentarer:

sylvia sa...

hei,
godt nyttår til deg vennen,
huff at julen ble så strevsom for deg, ikke lett å være alene om alt ,neste gang får du delegere arbeid litt til dine gjester, du tar med sausen, du tar med dessert, osv,
da blir alt litt lettere.
nydelige bilder fra deg,
klem fra sylvia,
koselig å se deg igjen

elinAnita (eddaskreativiteter ) sa...

Godt Nytt år til deg...nei ikke alltid det blir helt som en ser for seg...men kan hende du har litt store vyer:)det viktigste er jo at du er sammen med familien og koser deg uansett hvordan det er hjemme...
men ikke bra at du er i dårlig form..håper det kommer seg fort...en ferie hadde kanskje gjort susen...
Aleine ja..nei er ikke akkurat Glorie bestandig det...
En go klem til deg....nå går det bare oppover igjen:)

Alfasinteriør sa...

Huff, ikke noe kjekt med en så strevsom jul.
Håper du får deg en tur i varmen, og får slappe skikkelig av.
Ha en riktig god helg. Nyt den.
Klem Alfa

Frk.Vatland sa...

Hei, jeg forstår det ble mye for deg! Vi er her og bloggen er der når du er klar for det! Jeg har heller ikke hatt tid til blogging noe særlig i desember eller frem til i dag,det er så mye hele tiden og jeg har nedprioritert selv litt for jeg har ikke vært motivert.... Men nå er jeg på inspirasjonssiden og gleder meg til nye prosjekter og dere bloggvennene mine holder meg opp med koselige kommentarer og innlegg dere skriver på ders blogg! Jul krever mye og du som var alene stakkars om alt, fikk du ikke noen som kunne hjulpet deg??? Uansett godt at du er tilbake og gleder meg til neste innlegg! Ha en fantastisk fin helg og nyt den!!

Klem og Smil fra Brit Olaug

Elin med Draumesidene sa...

Hei! tenkte på deg i jula faktisk. Lurte på korleis det gjekk med deg. Forstod at du var sliten i forkant... Eg vart også sjuk av omgangssjuke, og har ikkje hatt matlyst sidan. Ikkje så greit når ein ikkje får i seg mat. Prøver å ta det litt meir med ro enn ellers, trur nok det er måten å kome seg til igjen på? Håper du får deg ein ferie snart!

God helg,
Klem E :)

Hanne Margrete sa...

Hei Simone!
Det var leit å høre at ikke julen ble så bra for deg! Du virker som ei kjempetøff jente med bein i nesa som mestrer det meste selv, men kanskje du har gått litt fort fram med alle prosjektene dine? Det er selvfølgelig ikke kjekt når helsa svikter og da kommer ofte tunge tanker om egen livssituasjon lettere fram.
Håper du får mulighet til å ta deg litt inn i det nye året, og at du kan glede deg over alt det fine du får til:) Du har et nydelig hjem,sett deg ned og nyt det!

God bedring og godt nyttår! Det er alltid kjekt å lese bloggen din:)

Jennys fire vegger sa...

Jeg syns treet var vakkert jeg! :o) Det er ikke alltid hvor bra ting ser ut som teller, men tanken bak hva? :o)

Synd det ble strevsomt for deg, kanskje familien som kom kunne hjulpet deg med matlagingen? Jeg kokte bare poteter og grønnsaker og lagde multekrem til dessert, resten kom med familen og ble varmet opp. Ribben fikk den siste piffen på svoren og alle koste seg.

På den måten er det heeelt greit at vi for femte året på rad feiret hos oss, når det ikke blir stress og jeg og jentungen kan dekke bordet mens guttungen og kællen ser på tegnefilm.

Og ingen i familien min er allergisk mot hybelkaniner heller (selvom jeg fikk vasket og shinet da), det viktigste er å være sammen.

Håper du holder deg i form utover. :o)
Varme tanker og klemmer fra Jenny

Siljes Hobbyrom sa...

Huff, det hørtes slitsomt ut Simone! Ikke alltid det blir som planlagt.. Og du med alle de prosjektene på gang, som sikkert helst ikke vil ligge stille ;)

Og han gutten,hmmm.. Han vil vi høre mer om, hihi ;))

God bedring snuppa!
Stor klem