forside

tirsdag 16. november 2010

Shoppetur til IKEA

Heia.
Begynner dere også å få det litt travelt mot jul kanskje? Jeg sier det hvert år, at dette året skal jeg ikke stresse å ha god tid føre jul. Skal også være tidlig ferdig med gaver og pynt. Meeeen der går jeg vel på en real smell år etter år. ;o) Er ikke alene om dette problemet vel??? hihi

I går var jeg i Oslo en tur. Skulle inn å ta MR av ryggen. Så tok med min kjære pappa og tok en shopperunde samtidig. Godt det er sent oppe i byen så slipper en å stresse sånn, ei heller ikke så mye folk på den tiden. Tok en tur på IKEA og Smartclub vi da. ;o)Kjøpte denne fiffige lyserekka på IKEA. De skal egentlig festes med sugekopper, men de virket så dårlig at jeg bare hang de over speilet jeg. De kostet bare 37Kr så kunne jo egentlig ha kjøpt flere. Gir så koselig lys disse altså ;o)En hvit amaryllis måtte jeg jo også ha.
Disse var også veldig billige på IKEA så må nok dit å ha flere ja. De er jo bare så fine ferdig utsprunget. ;o)2 hvite svibler ble det også.
Gleder meg til de springer ut, det lukter jo bare så himmelsk! ;o)
Å jaggu fant jeg ikke sånn rosa lemonade på Smartclub da. Denne har jo utvalgte nettbutikker til over 60Kr!!! Jeg gav 19Kr. hehe
Måtte jo sprettn også da, å god varn au. ;o) Kjøpe fler av de ja. heheMasse telys må en jo også ha nå i disse mørketider. Tenner sikkert 10-20 lys hver kveld. Koselig det, gir litt varme også. ;o) Kjøpte med meg noen med lukt å, nytt for året er pepperkakeduft. hehe Vi får se da. ;o)
2 kranser ble det også. Jeg har jo aldri tid til å lage en sånn jeg drømmer om så dette er en fin erstatter. De drysser jo ikke heller, så er det jo sånn ca over dobble prisen av de på interiørbutikkene så. ;o)
Med enkel pynt kan de fort bli svært så lekre. Brå gjorde dette så det er ikke sikkert de ser sånn ut i morgen. hehe ;o)Var nemlig en tur i skogen i stad.
Tok med meg Baya og en hodelykt å skar inni skauen her. Skulle finne kongler, einer og mose tenkte jeg. Meeen det var ikke så lett, fant jo noe, men noen kongler ble det altså ikke! Kanskje lurt å ta en tur i dagslyset. ;o)

Ellers synes jeg IKEA har bare møl til julepynt, bare plast og grufulle fager og sammensetninger. Så noe julepynt herfra ble det altså ikke. hehe Beklager, men det er hva jeg synes da.
Så jeg skal nok ta en shopperunde rundt om i mine favoritt interiørbutikker før jul ja, det er nå helt sikkert. Ellers så vet jeg min favoritt berte her inne på nettet har sendt meg en av to pakker i dag. Nina i Paradiset altså!!! Kikk inn på bloggen hennes å se, masse lekkert der nå folkens!

Da er det natta her. Nå er det jobb igjen fram til lørdag. Jeg skal også snart vise dere mine gaver for vervekampanjen min på fb. Så få med flere venner, å dere er med i trekningen av flotte premier fra Frøken Fryd!

Bonne nuit a tous.

Simone

13 kommentarer:

Jatte sa...

Fikk deg jo en del du da :))
Lys med pepperkakeduft ? Jøss - spennende :D

Ha en fin natt,
Klem Jatte ♥

Alfasinteriør sa...

Så mye flott du var fått tak i. Har en lignenede lyslenke. Tror jeg skal henge den opp snart:).
Ha en flott dag.
Klem Alfa

Jennys fire vegger sa...

De kransene var kjempefine! Kjøpte du de på Ikea? Sånne kunne jeg virkelig tenkt meg! :o)

Og lysrekken skal bli med meg hjem neste gang, den var fin. :o)

Gi oss en tilbakemelding på pepperkakeduften a? :o)

Ha en fin dag videre.
Klem Jenny

Tone sa...

Du minte meg på at det begynner å bli tid for å handle litt juleblomster til heimen her også ;-)

Har ikke glemt deg - blir nok tatt litt bilder og mailet senere i kveld tenker jeg.

Ha en fin dag!

Klem Tone

Alfasinteriør sa...

Ja,jeg får ta å henge opp lysene snart:). Takk for koselige ord inne hos meg. Har en litn give away, du må prøve lykken. Deilig julerøkelse og ett søtt sølvhjerte er premien. Klem Alfa

Elin med Draumesidene sa...

Flotte ting du har kjøpt! Du gav meg en god latter her! Såg for meg dama med lykt på leiting etter kongler i skogen! Ta det på dagtid, viss du får skvisa inn tid! Kan jo vere ei utfordring å finne det ein leiter etter sjølv då? :) Håper du ikkje slit deg heilt ut i førjulsstria!

Nyt dagen!
Klem E :)

Siljes Hobbyrom sa...

Så gøy med noe julepynt i hus!
Og jeg er helt enig med deg om at fargene på julekulene spes. ikke er fine på ikea..

Men hver sin smak ;))
Og mye annet flott har de jo!

Utrolig flotte ting de solgte på Brocante! Kjempelekkre de pumpene!!
En smule misunnelig:P

Må ha god natt snuppa!
Klem

jeanette sa...

he he, må kanskje finne kongler i dagslys! er innom for å ønske deg god helg og 1000 takk for koselig hilsninger!

stor klem herfra

Lolita sa...

Så mye fint :)
har en liten "ting" ( og en utfordring) til deg på bloggen min :)

God helg <3

Frk.Vatland sa...

Hei så koselig blogg:) Dekorativt med lyslenker, jeg har en rundt speilet i gangen og det gir en utrolg koselig varme! Gleder meg til å følge deg videre! håper du vil følge meg også:)

Du har virkelig klart å skape et nydelig hjem!

Klem fra Brit Olaug

Frk.Vatland sa...

Hei vet ikke hva som gikk galt...prøvde å legge deg til i går kveld, vi prøver igjen:))

Takk for koselig hilsen:)

Klem

Marit ♥♥♥ sa...

Så mye fint!!! Heldig du er!

Camilla at home sa...

Joda akkurat sånn er det her også;) Mye fint du har funnet, fikk lyst til å pynte litt til jul selv også nå!

Ha en finfin kveld videre:)