forside

torsdag 23. september 2010

Mitt fineste prosjekt er snart ferdig!!!

Det skal dere så absolutt ikke se i dag.
Men om 2 korte dager er alt klart. Jeg har malt, pusset og gnudd, men nå er det endelig snart klart! Å det blir bare så fint.

En liten kikk da.... ;o)Haha... Ikke godt å se hva dette er kanskje???

Men den som venter får se!!!

Ellers om dagen jobber jeg som fy. For nå er det strax tid for Frankriketur og henting av mitt gulv i Paris. Å jeg skal selvfølgelig da også ta med meg et lass med antikviteter hjem å. Godt jeg skal kjøre stor bil ja. hehe ;o)

Ha en riktig god natt da folkens.

Simone

2 kommentarer:

Maliva`s verden sa...

Bonjour
Mener du virkelig at du skal kjøre helt alene til Paris??? Du er tøff altså. Skulle jo vært der i høst jeg også...men den gang ei. Her skjer det stadig forandringer i planene når det gjelder besøket jeg nevnte...tror du ikke han har fått kalde føtter og avlyst det hele a...Er det typisk franskmenn/gutter eller? Uff, ja ja de er jo så unge. Pga.dårlig helse om dagen, har jeg lagt gloseboka på hylla, skulle nok heller hatt meg en tur nedover igjen...Skal bli spennende å se alle de flott møblene dine ferdigmalt. Du er så flink atte.
Klemzzzzzzz

Maria ( Idekroken ) sa...

Hei Simone.

Takk for at du sa ifra om følgerne. Jeg ville jo det, men vet ikke hvorfor det ikke gikk.
Nå er jeg iallefall følger hos deg :)

De lange pulsvarmerne tar jeg 390,- for. Jeg har en oversikt inne i en ny side jeg har laget(nettbutikk) som du finner link til øverst til høyre på siden min.
Der finner du også fargekart hvis du klikker på bildene.

Klem fra meg