forside

søndag 29. august 2010

Se vinterens nyheter fra interiørmessa!!!

Ciao.
Da har jeg kommet meg hjem fra Italia. Hatt en knall tur med sånn ca 35 grader hver dag, kjempedeilig. Vi har jo ikke vært så bortskjemt med sommeren her vi så da var det bare å nyte varmen der nede. ;o)

Nå skal dere få et bilderas etter turen til interiørmessa i går. Der var det mye flott, men mye likt som sist. Det som var nytt var en del juleting.
Så nå har jeg vært å spionert litt for Nina i Paradiset. ;o)
Chick Antique skuffer aldri. Masse fint der denne gangen også. ;o)De hadde en utrolig fin utstilling også. ;o)På denne standen her fant jeg mye fint. Har ikke sett dette firmaet her før, men de hadde mye fint. PB HOME heter det. ;o)Mange fine store lysestaker. ;o)Nydelige stoff servietter. ;o);o)Fine skilt. ;o)Et rå fint speil dette her synes jeg. ;o)Fuglebur var det masse av der denne gangen. ;o)Et knalltøft bord med masse fint oppå. ;o)Å enda mer fuglebur. ;o)Å her er IB Laursen, en av mine favoritter. ;o)Mange fine hyller og bokser. ;o)Zink og stein er fortsatt i skuddet. ;o)Å selvfølgelig madonnaer. Disse knalltøffe lysestakene i stein har jeg kjøpt meg selv. Av Nina så klart. ;o)Utrolig mange fine stein urner og blomsterpotter. ;o)Dette vinduet synes jeg var så fint, et liksomvindu til å ha på veggen. ;o)Her er så absolutt min favoritt, Miljøgården. ;o)Smart løsning å gjøre det sånn over en benk. ;o)Store, men ganske så søte kremmerhus. ;o)Åååh jeg liker så godt disse englebildene altså.
Også de englene og urnene i stein rundt om her. ;o)O`jul med din glede.... Litt tidlig kanskje? hehe
Men det er jo greit å planlegge litt også da. ;o)Litt mere jul. Mange fine puter og duker her altså. ;o)Begynner å komme litt mer farger utover også. ;o)

Fine tepper og puter i en romantisk seng. ;o)Litt julestæsj her. ;o)Fint konsollbord og speil. ;o)Litt lilla farger kommer også nå. ;o)Et knalltøft skap med masse fine såper og dufter inni. ;o)Steinurner blir man aldri lei. ;o)Disse bokstavene var jo også litt morsomme da. ;o)Delikate farger. ;o)
Country chic. ;o)Et koselig pyntet bord. ;o)Atter et råtøfft skap med masse fine dufter i. ;o)
Flere fine fuglebur. Disse kommer fra et firma som heter On interiør. Har heller ikke hørt om disse før, men her var det mye fint. ;o)Fine og faktisk rimelige lykter og lysestaker. ;o)Tøffe kongler som jeg har ønsket meg så lenge. ;o)Hvite fuglebur. ;o)Å sist må jeg bare få vise dere denne kule bordlysestaken. Denne falt jeg så for. Men den var litt dyr da. hehe Den kommer fra Ludvig & Co.

Da tar jeg kvelden her, dette innlegget skulle egentlig vært ute i går, men hadde så dårlig nett hjemme. Så da kommer det her fra New York i stedet. ;o)
Her er det forresten knallbra, masse fint å se og gjøre. Vært innom Victoria Secrets og Macys i kveld, å der var det mye fint ja. ;o)) Så nå blir det nok litt mer klesshopping enn interiør tror jeg. hehe ;o)

God night from the city that never sleeps. ;o)

Simone

6 kommentarer:

elinAnita (eddaskreativiteter ) sa...

Heisann...og velkommen hjem fra fin ferie...
her var det mye fint og inspirasjon og hente...
ha en super dag
eddaKlemmer

Mona/Villa Tverrteigen sa...

Hei Simone..
Vanvittig bra bilder. Her fikk vi virkelig et innblikk i messen og standene.
Såååå mye flott, jeg får helt vann i munnen.
Tror jeg hadde blitt helt vill på en sånn plass. Jeg liker også veldig godt Ib Laursen sine ting og ikke minst chic Antique, Udesen osv.

Stein urner er jo bare knalltøffe bare synd at de er som regel litt dyre :(

Lysestakene du har safet deg....
DEt er bare en ting å si LOVE IT!!!
Har sett på de mange ganger jeg også, men jeg har så mye lysestaker akkurat nå så det får bli etterhvert.

Takk for titten på messen.
Og du kremmerhusene mine er ferdig kjøpt, jeg har ikke så kreative hender.
Ha en fin fin dag.
KLem

ANETTESHUS.COM sa...

Så mye lekkert!!! Takk for titten!

Kos deg i NY! Eeeelsker den byen! Heldiggris;)

Klem klem
ANETTE:)

Jennys fire vegger sa...

Såå mye inspirasjon! :-D Takk for bildene, føyde masse til ønskelista mi.

Kos deg masse på andre siden av dammen. =)
Klem Jenny

Magnys Lille Krinkelkrok sa...

hei på deg, snuppa,

NY ?? hva gjør du der??

ble veldig letta når du viser disse bilder fra mine favorittleverandører!!
fikk nemlig litt hetta da eg så bildene NIB-damene hadde fra interiørmessa, tenkte nå er det baaare med som liker zink, stein og tre...

kose deg, klemz¨¨'

Siljes Hobbyrom sa...

Åhh, for et herlig bilderas Simone!
For en drøm å være på interiørmessa :)

Kos deg masse på ferie, igjen ;))
Klemmer <3