forside

torsdag 17. juni 2010

Klar for GIVE AWAY og planting. ;o)

Hei på dere.

I dag har jeg hatt en slappe av dag etter jobb. Min kjære far fyllte år i dag så vi har feiret han. Så vi har kosa oss med laks og ferske reker i kveld. ;o) Det er viktig å sette pris på våre eldre og kjære, det er jo tross alt derfor vi er her i verden. ;o) Å min pappa er vel egentlig verdens snilleste, så det vet vel alle de som kjenner oss alt om. ;o)

Men helt fri klarte jeg jo ikke å ta i dag, for jeg fikk nemlig en idé. Pappa har så mange fine syrintrær så tenkte jeg endelig skulle ta noen stiklinger å prøve å plante de hos meg. For har jo fortsatt ingen ting på tomta. :o/ Så jeg tok med meg Polakken å han gravde og dro opp planter og røtter. Har nemlig fått gode tips nå på hvordan jeg skal få de til å klare seg. ;o))Åååh bare elsker syrintrær! De er vakre å se på, og dufter himmelsk. Så nå har tre stk fått plass i hagen min. ;o)Det ble både hvite og lilla syriner denne gangen. ;o)Her er noen som ikke er like vakre enda. Har fått litt av hvert av en snill "tante". Aner ikke hva noe av det som er oppi der er da men. hehe Men plantes skal det. Jeg takker ja til det jeg får jeg nå, skal nemlig ha en litt sånn "villniss" hage. Sånn som de fleste har oppi Nord Frankrike. ;o)
Også har Nina lovt å sende meg noen blomster, så jeg gleder meg til å se hva jeg får av hun.

Minner om at i morgen skal jeg ha en ny give away her inne på bloggen min, så følg med for fine premier!!! ;o)))

Nå blir det et par episoder på senga før jeg sovner helt her.

Bonne nuit.

Simone

7 kommentarer:

Miss Mette sa...

Tusen takk for koselig hilsen :-) fikk shoppet ganske mye ja ;-) litt for mye… huff, og huff… Gratulerer til din pappa, koselig å samles ♥ stiklinger av syringer hørtes spennende ut… gleder meg til å se hvordan det går. Terrasse arbeidet går fort fremover, kjekt å følge med :-) blir fint da.. Skal titte innom igjen ganske så snart, vil gjerne være med i din giveaway… Ønsker deg en flott fredag. Stor klem fra Mette

Anita sa...

Jeg tok stiklinger fra et syrintre i fjor, og plantet i potte når det kom røtter på. Den var veldig slapp i hele fjor, og jeg trodde ikke den ville overleve.
Den er faktisk den ENESTE som har overlevd vinteren! Jeg plasserte alle mine krukker hos min mamma da vi flyttet i leilighet. Og alle mine roser og andre stauder har takket for seg. Mens denne lille og spede greina lever i beste velgående :)
Fargen er lys lilla. Det blir spennende å plante den ut senere!
Lykke til med dine :)
Et lite tips er jo å se hva som kommer fram i krukkene du har fått av din "tante" i løpet av sommeren ;)
Klem Anita

Elin med Draumesidene sa...

Lykke til! Ikkje så enkelt å få til syrin. Men det kan gå ved godt stell! Sikker på at du fixer dette! Og gratulere til pappaen din! Ta godt vare på han!

Ha ei flott helg!
Klem!
Elin
♥ ♥ ♥

Mitt hvite hus sa...

Så heldig du er som får avleggere av syrin..jeg fikk noen hvite syrin avleggere av ei venninne...

ikke vanskleig hvis du får med roten...
mine har vokst bra i løpet av to år... men jeg har de i krukker...må få plantet de ut i hagen...

Ønsker deg en fin fredag.:

klem O=)

Anonym sa...

Du har så utrolig fint hus og har en veldig fin stil! :)
Håper det går bra med det derre giveaway greiene da! :)<3

~ ♥ LISBETH ♥~ sa...

Heisan!

Så spennende da, med mange nye planter! Jeg hadde en slik start på hagen min også, fikk mange forskjellige avleggere av en tante. Jeg ante jo ikke hvilke sorter det var, men jeg kan love deg at året etter var det bedet fargerikt, herregud!
Det var en sammensetning av farger og høyder som ikke så ut i måneskinn! Haha, det var bare til å omorganisere slik at blomstene kom til sin rett, gikk helt greit det altså:)

Vannfontenen kjøpte jeg på vanlig dyrebutikk. Jeg ga rett i overkant av 400 kr. Den fungerer helt suverent, men jeg må skifte vann 1-2 ganger for dagen, ellers ryker vasene:)
Klem

Camilla at home sa...

Vakre syrinbilder, håper vi får de til å vokse bra nå da:) Det blir spennende å se hvor fort de blomstrer.

Så er det jo kjekt å se hva som dukker opp når en har fått en sånn fin "gavepakke" med avleggere som du har fått her.

Ha en finfin dag:)