forside

onsdag 30. juni 2010

Arbeidsjern!!!

Hei hei folkens.

Nei jeg har ikke tatt ferie, ei heller ikke sluttet og blogge. Men jeg jobber som vanlig. ;o)
Driver for fullt med hage og terrasser her, så all min tid etter jobb går til det. Men det er helt greit synes jeg, for det blir så fint!!!
Her skal dere se litt bilder. Den lille terrassen foran huset er nå ferdig, å den bak er nesten ferdig. ;o)Ta dah! Blir ikke dette bra så vet ikke jeg! hehe ;o)Mangler kun en fin trapp her nå, men vet ikke helt hvordan jeg skal ha den enda.
Tenke tenke... ;o)Må jo ikke glemme å vise dere min fine værstasjon da. ;o)Å se den fine granittstein jeg har lagt. Ja har faktisk gjort det selv, å fuget de. Synes det ble lekkert jeg. hehe
Nå gjenstår det bare litt hvit grus på gårdsplassen,å selvfølgelig at detta graset mitt skal gro!
;o)Har blitt så glad i denne lille kroken min her jeg da. Å det blir enda bedre når jeg får malt huset hvitt! ;o)Ja dere skjønner kanskje hvorfor jeg maser om å male huset mitt hvitt??? hehe
;o)Må jo også vise dere dette søte fuglebrettet jeg kjøpte her forleden dag på Frøken Fryd. Det er så utrolig fint og passer til en del annet jeg har i den samme serien. Her skal det nok inn en liten blomst etterhvert, så beklager pippipper. ;o)Her er mine 2 flotte jernurner som skal nye blomster i morgen tenkte jeg. Her på gårdsplassen skal jeg som sagt ha masse hvit singel. Men må låne en gravemaskin først så jeg får plana det ut litt mer her. ;o)Seeee den nysådde plenen min. Sådde for en uke siden, men det har allerede kommet opp 2 cm med gras. Så dette kommer til å gå unna. Kjekt å et containerlass med fin kompostjord fra dynga ja. ;o)

Dette var alt folkens. Nå skal jeg ta et par episoder før jeg slokner helt. I morgen skal jeg skru terrassebord for harde livet. ;o)

Bonne nuit a tous.

Simone

9 kommentarer:

Fossestua sa...

Blir nice :)
Klem fra Lise

Siljes Hobbyrom sa...

WOW!! Kan du ikke komme til meg også??? Så sinnsykt fint det blir. Arbeidsjern er du virkelig!
Er så gøy og følge med :))

Blir visst litt nattblogging her. Var på nattevakt igår, så da tar det litt tid å stille seg om :)

Ha en super dag imorgen!
Klem Silje

Agneta sa...

Simone,

Märker Du att jag har flyttat in i Din underbart dejliga blogg?

Jag hittade Dig genom en annan blogg & blev såååå glad över det!!

Agneta

elinAnita (eddaskreativiteter ) sa...

Du er bare så driftig og så flink:)er helt imponert....og det blir så fint hos deg...
kos deg og husk og nyt sommeren litt og:)
eddaKlemmer

Livets drøm/Eva Elisabeth sa...

Så fint det blir. Synes du er flink jente om dagen jeg... Da får jo heller vi heller vente litt... den som venter, venter som regel på noe godt. :o)

Ha en fin dag

Klem

Maliva`s verden sa...

Hei vennen....hvordan kan du flytte fra dette fantastiske vakre landet?????..om noen dager setter vi nesa mot Italia og Lugano...utrolig vakker reise dit også. Skal si det blir lekkert hos deg jeg;o) Tar et lengere besøk hos deg da jeg kommer hjem neste uke. Klemz

Hanne Margrete sa...

Du er bare et utrolil "grepa" kvinnfolk! Tenk å være så flink til alt mulig? både ute og inne,jeg er helt imponert! og det blir nydelig hos deg:)

Barbro sa...

dette blir bra!!
flinke du :)
klem fra Barbro

Albertines verden sa...

Heisan Simone. Ser du ikke har ligget på latsiden siden sist. Er så godt med damer som bretter opp ermene og klarer sjøl! Ha en fortreffelig helg og nyt sola på den nye terrassen! Klem Albertine...