forside

mandag 31. mai 2010

Gravemaskinfører???

Hehe ja det er faktisk sant. I to dager nå har jeg kjørt gravemaskin selv. Har fått låne en graver av min kjære bror så den har stått her i 14 dager snart. Så da måtte jeg jo kjøre litt jeg også synes jeg. ;o) Har aldri før kjørt en gravemaskin, men synes det gikk overraskende greit.
Det har blitt lite blogging i det siste, prøver å få gjort ferdig alt som skal gjøres ute her å det er ikke reint lite skal jeg si dere. hehe
Nå er det støttemur og terrasse som står for tur. ;o)Ho mor er klar for litt graving. Å selvfølgelig må de rosa hanskene på! Må jo prøve å være litt feminin oppi det hele... ;o)Å her graves det ja!!! ;o) hehe Moro dette, blir som en unge igjen her ja. For jeg lekte ikke så mye med dukker når jeg var lita, det gikk i små biler og motorsykler. Så er vel ikke så rart jeg synes detta var moro. haha ;o)Så kom Polakken med hjelmen sin, han mente det var best, kan ikke skjønne det men.... ;o)

Ellers har jeg vært i skauen å "lånt" med meg en del busker hjem. Plantet alle 20 mot naboen så da slipper jeg så mye innsyn etterhvert. Det ble i værtfall billig. ;o)) Men har store planer om masse blomster og bed osv.

Da får jeg stupe til sengs. I morgen kommer det et innlegg om en kjempefin interiørbutikk i nærområdet her. ;o)

Bonne nuit.

Simone
7 kommentarer:

Barbro sa...

wow, imponert! du har mange talenter skjønner jeg ;)
nattaklem fra Barbro

Miss Mette sa...

Hei Simone
Tusen takk for koselig hilsen :o) kaldt, tja… det har ikke vært de helt store sommer temperaturene ennå, men innimellom har det vært noen herlige dager. Ikke så mange av dem, så da gjelder det å utnytte dagene etter beste evne :o) I morgen skal det blir kjempeflott vær, men resten av uka dårlig…

Jeg må si at jeg er imponert!!! Kjørt gravemaskin… wow, tøft gjort da :o) og flott bilde av deg… Titter innom i morgen igjen jeg, spennende å se nye butikker. Ønsker deg en god natt og ha en super dag i morgen, klem fra Mette

Fru Rosa sa...

Hehe...så herlig du er :)) Både flink og tøff:)) Vet ikke om det hadde vært så trygt om jeg satt i førerhuset der;))

Skal titte innom deg imorgen også så jeg får se hvilken butikk du skal skrive om;))

hilsen meg;)

My home is my Castle - by Kari sa...

Gravemaskin har jeg aldri kjørt hehe.. Så flink du er :))

Jeg husker dessverre ikke hvor mye den urnen kostet, men tror ikke den var så dyr.. Hvis du går inn på Den franske Landstil å ser der..

Klem,Kari

H elle K sa...

He, he så glink du er. Du står virkelig på. Ha en fin dag.
Klem Kristin

lisje astrid's husblogg sa...

God morgen♥
Ah!Såååå tøff du er!Heilt imponert av alt du får til....Endatil gravmaskin...WOOOOW!!
Blir spennande å sjå ferdig resultat hos deg:)

God tysdag♥
Klem frå Astrid:)

Lena Celine sa...

ho, ho..... Så dyktig du er. Har prøvd gravemaskin en gang jeg også. Men det var for mange år siden når jeg jobbet på E- verket. Gøy var det!!!!
Har planer om en granhekk jeg også. Det er for å skjule et stygt nettinggjerde mot et gjorde!

Klemmer fra Lena